Είπα να το βάλω στο ημερολόγια αλλά τελικά προτίμησα να ξαναζωντανεύψω αυτό το νήμα γιατί ..... είχα αφήσει εκκρεμότητες. Είχα πει πέρισυ ότι θα έφτιαχνα μια ακουστική OM (Orchestral Model) και πιθανώς μια SJ (Small Jumbo). Τελικά έφταξα δύο OM και είχε μείνει η SJ παραπονεμένη.

Μετά από πάαααρα πολύ καιρό αξιώθηκα να κατέβω στο εργαστήριο. Είναι αλήθεια ότι πέρασα μια μακρά περίοδο αναζητήσεων και ασχολιών σε άλλους χώρους ενδιαφέροντος, αλλά η οργανοποιία δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Έχω ξεκινήσει εδώ και καμια εικοσαριά μέρες για να φτιάξω την SJ. Το καλούπι το είχα έτοιμο. Η κατασκευή έχει προχωρήσει αρκετά γιατί έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στο συγκεκριμένο project. Έρχεται εξ άλλου και η έκθεση.

Δεν θα σας ζαλίσω με λεπτομέρειες της κατασκευής. Θα βάλω απλώς μερικές φωτογραφίες. Να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο το είχα δει σε ένα αντίστοιχο με το δικό μας φόρουμ. Το Αμερικάνικο OLF (
Official Luthier Forum).