Αποστολέας Θέμα: καινουριο μπουζουκι  (Αναγνώστηκε 56370 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: καινουριο μπουζουκι
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 01, 2012, 03:09:00 μμ »
Σημερα μιας και το καπακι πρεπει να ξεκουραστει δεν κανω τιποτα.Καπου ομως ειδα τον κυριο Θεοδωρακη που κανει ενα τεστ με κερι στο ουτι του.Εγω εφαγα τον τοπο, κερι δεν βρηκα.Το εκανα με αναπτηρα λοιπον και πετυχε.Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο δεν ξερω, αλλα για να πετυχε και στον Τασο που φτιαχνει καλα οργανα μαλλον καλο ειναι.Εδω το σχετικο βιντεο        http://youtu.be/RUW8eMHZXjw
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 02, 2012, 08:10:39 μμ »
Κι αφου αφησαμε το καπακι να ξαποστασει λιγο περνουμε το ρουτερ με αυτο το εργαλειο.Δοκιμαζουμε καπου αλλου πρωτα και κατοπιν τραβαμε.Εδω να πω οτι στο παρελθον μου εχει συμβει απο την βιασινη μου να μην προσεξω οτι το πλαινο του οργανου .......τελειωνε γλυκα γλυκα απο νωρις, με αποτελεσμα να γινει η παπαρια, και μαλιστα μη αναστρεψιμη.Πιστευω καταλαβατε τι εγινε.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 02, 2012, 08:15:03 μμ »
Αφαιρουμε οτι δεν παιρνει το ρουτερ με σκαρπελο, και μετα με κολα βαζουμε το σιριτι αφου το μουσκεψουμε και το σκουπισουμε.
Στερεωνουμε με πινεζες και σκουπιζουμε τις κολες.Οι περισοτεροι κολανε τα σιριτια ολα μαζι εγω προτιμησα ενα ενα.Για το τελος θα βαλω ενα σιριτι απο φλαμουρι, και αφου ειναι το τελευταιο απο εξω το στερεωνω με χαρτοταινια.Αυτα με το καπακι .Τελος........

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 02, 2012, 08:40:03 μμ »
Κώστα και πάλι μπράβο φίλε μου. Δύο ερωτήματα ας πούμε:
1. Τι στόκο χρησιμοποιείς στο καπάκι. Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία της συσκευασίας. Είναι νερού ή νίτρου ??
2. Αν μπορείς βάλε μια πιο καθαρη φωτογραφία του εξαρτήματος του ρούτερ με το οποίο ανοίγεις το αυλάκι των κορδονιών. Έτσι έκανα το αυλάκι στον τζουρά αλλά νομίζω ότι το εξάρτημα είναι διαφορετικό.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 02, 2012, 08:42:12 μμ »
Κώστα αυτά που βάζεις περιμετρικά στο καπάκι πλαστικά είναι;

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 02, 2012, 09:07:19 μμ »
Κώστα και πάλι μπράβο φίλε μου. Δύο ερωτήματα ας πούμε:
1. Τι στόκο χρησιμοποιείς στο καπάκι. Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία της συσκευασίας. Είναι νερού ή νίτρου ??
2. Αν μπορείς βάλε μια πιο καθαρη φωτογραφία του εξαρτήματος του ρούτερ με το οποίο ανοίγεις το αυλάκι των κορδονιών. Έτσι έκανα το αυλάκι στον τζουρά αλλά νομίζω ότι το εξάρτημα είναι διαφορετικό.

βαγγελη ο στοκος ειναι νερου.Θα βαλω φωτο την Δευτερα, γιατι αυριο θα ειμαι Αθηνα.θα βαλω και καθαρη φωτο του εργαλειου

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #96 στις: Μαρτίου 02, 2012, 09:11:55 μμ »
Κώστα αυτά που βάζεις περιμετρικά στο καπάκι πλαστικά είναι;

Αχ ρε κεδρο δεν παρακολουθας.Μαρκετερι ειναι το ασπρο μαυρο απο τον Κωσταντελο.Και οταν λεμε μαρκετερι ενοουμε ξυλο.Αυτο που θα μπει εξωτερικα ειναι παλι ξυλο .....φλαμουρι αφου ταιριαζει και στην αποχρωση του καπακιου.Το καλυτερο ομως σε ξυλο για εξωτερικο κορδονι ειναι η οξυα λογο των νερων της.Δεν σου αλαζει τα φωτα να το ζεστανεις και να το λυγισεις

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #97 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:02:29 μμ »
Να συνεχισουμε? Αφου κολησουν τα πλαινα σιριτια ( εδω απο φλαμουρι) σκαρπελο γυαλια και περνουμε τα περισευματα.Καπως ετσι ....φωτο

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:06:37 μμ »
εδω κοψαμε το μπρατσο οπου και θα γινει ενα σωμα με το καραολο.Το κοματι που εφυγε δεν το πεταμε, θα μας χρειαστει να το βαλουμε απο κατω ωστε να σφιξουμε χωρις προβλημα.Εγω το πιανω απο κατω με ταινια διπλης οψης.Ετσι οπως  δειχνει η δευτερη φωτο

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:08:50 μμ »
Τωρα αφου σφιξαμε και ουτος η αλλως περιμενουμε, ετριψα το καπακι καλα με χοντρα ψιλα, και περασα ενα χερι γομαλακα.Μου αρεσουν τα κιτρινισμενα καπακια

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:11:30 μμ »
Ο Κωσταντελος μου ειπε για το καπακι οτι...............μμμμ δεν ειναι τοσο καλο.Εγω του λεω θα το παρω αφου δεν εχεις αλλο.Ισως να ενοουσε την χρυσαλιδα αυτη που παρουσιαστηκε αφου εβαψα.Δεν πειραζει ομως γιατι μου αρεσε

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:24:51 μμ »
Λοιπον, Κωστα η κατασκευη σου ειναι για ντοκυμαντερ! Οχι απλως εισαι μαστορας αλλα εχεις και μια μεταδοτικοτητα που θα θελα να ημουν στο εργαστηριο την ωρα που το κατασκευαζεις!
Δωσε και λιγο τα φωτα σου για αυτο που εκανες με το καραολο. Το μικρο κομματι θα το κολλησεις;

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 06, 2012, 09:54:05 μμ »
Λοιπον, Κωστα η κατασκευη σου ειναι για ντοκυμαντερ! Οχι απλως εισαι μαστορας αλλα εχεις και μια μεταδοτικοτητα που θα θελα να ημουν στο εργαστηριο την ωρα που το κατασκευαζεις!
Δωσε και λιγο τα φωτα σου για αυτο που εκανες με το καραολο. Το μικρο κομματι θα το κολλησεις;

Οχι δεν θα το κολησω μονιμα.Το κολησα με ταινια γιατι ετσι δημιουργειτε επιφανεια για να σφιξεις σωστα.Φαντασου το χωρις το κοματι αυτο .Δεν παταει το τακουνι της σφιχτηρας πανω στο φαλτσο και δεν μπορεις να σφιξεις

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 06, 2012, 10:00:27 μμ »
και για του λογου το αληθες.............η φωτο .Ναι το εχω εδω στο σπιτι το οργανο.Σιγα μην το αφησω εξω στο κρυο

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 06, 2012, 10:03:55 μμ »
Και σφιχτηρες εχω εδω ..................και σφυρι.Γιατι ως παντρεμενος και συ θα ξερεις γιατι. Προκειμενου να μου  σπασει τα αρ...... η γυναικα, πιανω το σφυρι και τα σπαω μονος μου

Tags: