Τα λουστρα στο κιθαρονι τελειωσανε και τα αφησα να τραβηξουν καλα πριν προχωρησω παρακατω.
Μιας και μου την ειπανε οτι αλλαξοπιστησα με τις κιθαρες ειπα να πιασω και κατι σε μπουζουκοειδες. Καιρο τωρα ειχα σχεδιασει ενα νεο καλουπι μπουζουκιου. Το καλουπι που εχω και δουλευω ειναι
[size=78%]δικο μου σχεδιο και παρολο που ειναι δυσκολο στην κατασκευη και με παιδευει πολυ με τις ντουγες, εχει ωραιο αποτελεσμα.[/size]Το νεο καλουπι ειναι λιγο πιο στενο απο το πρωτο και εχει τσακιση στο καπακι. Αυτη η τσακιση ειναι κατι που ηθελα απο την αρχη που καταπιαστηκα με την καταακευη. Το ωραιο ειναι πως σχεδιαστηκε εξ αρχης να εχει πανω στο καλουπι το σχημα της τσακισης ουτως ωστε και να χρησιμοποιειται σαν οδηγος για το καπακι αλλα και το σκαφος.
Το ξυλο που χρησιμοποιηθηκε ειναι πευκο απο παλια κουφωματα που μαζεψα απο τον δρομο. Εκοψα τα κομματια και τα κολλησα με ατλακολ. Μολις κολλησουνε καλα θα του δωσω το τελικο σχημα.



Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk