εντάξει ο τζουράς
χρησιμοποίησα κόλλα πολυουρεθάνης. Στην αρχή σκέφτηκα εποξική, αλλά μετά θυμήθηκα τον Πασχάλη και την φράση "γίνεται ένα με το ξύλο".
Στις οδηγίες λέει "βρέχουμε ελαφρώς τις επιφάνειες" και θυμήθηκα ότι και οι μαστίχες πολυουρεθάνης στους οικοδομικούς αρμούς λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο ("θρέφονται" από το νερό). Τις πέρασα λοιπόν μ' ένα πανάκι υγρό πριν κολλήσω και μετά την κόλληση δοκίμασα την ένωση όσο πιο "σκληρά" μπορούσα (καλά δεν την χτύπησα και με τη βαρειοπούλα, με τα χέρια τόκανα), καλή μου φαίνεται.
λίιιιγο τρίψιμο και λουστράρισμα τοπικά με 500άρι (τέτοιο είχε), η κόλληση βέβαια φαίνεται.
Ο μικρός δεν θυμάται να του έπεσε. Μου μπήκανε ιδέες - μήπως έσπασε μόνο και μόνο από την τάση των χορδών - αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό. Στα υπόλοιπα τέτοια καράολα που έχω κάνει δεν βλέπω πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τέλος πάντων, θα τον παρακολουθώ και βλέπουμε.
Είχα αυτόν, είχα τον καινούργιο, ήρθε κι ένας ακόμα για αλλαγή χορδών κτλ. και είχα τζουραδοκατάσταση το ΣΚ, πρόλαβα πάντως να δουλέψω λίιιιιγο και το μπράτσο της κιθάρας
οικογενειακή φωτογραφία χτεσινοβραδινή: