σπυρο
δεν εχει ταμπελα στο ποσα Α ειναι διοτι δεν το αγορασα ετοιμο, αλλα ειχα τη χαρα να παμε παρεα μαζι με μελος
του φορουμ να αγορασουμε ενα πολυ μεγαλο μαδερι, και να το μοιρασουμε κατοπι στη μεση.
ειναι απο βανκουβερ (το καλυτερο σημειο για κεδρο) και η δε ποιοτητα του, ειναι καταπληκτικη.
το μισο εβγαλε 3 τακους, 55 Χ 5
εσκισα τον πρωτο τακο, οπου εβγαλα 4.5 σετ (τα 2 δωρηθηκαν) και τωρα εγω χρησιμοποιω το 2ο
σου υποσχομαι οταν σκισω το δευτερο κομματι να σου στειλω ενα σετ, ομως με πολυ υπομονη , ισως και του χρονου, διοτι το σκισημο εις τα αθηνας ειναι.... πολυ μεγαλο βασανο -και χρονοβορο αλλα και γιουροβορο-
δημητρη τον ειχα παρει με μια μεγαλη παραγγελια που καναμε τεσσερα μελη του φορουμ απο ματιντερ μερια.
ειναι χαμηλοτατης ποιοτητας ομως οπως βλεπεις, δεν πειραζει προσπαθω να το... ισσοφαρισω με το καπακι.
ο αλεπουδιαρης ο γρηγορης μας πηρε και τα καλα καπακια , μας πηρε κ τις πλατες....
τουλαχιστον πηρα θηκη πολυ καλη, ακομα ποναει η πλατη του γιαννη απο το κουβαλημα, σορυ γιαννη!
(παρεμπιπτοντως αυτη τη ροζετα πρεπει να την υιοθετησεις-γνωμη μου)
αυτο που εχει το ματιντερ ΑΑΑ, ειναι το... κατι αλλο, εκει να δεις μελιτζανα, τα νερα δεν φαινονται τοσο πυκνα ειναι, οχι οπως τα δικα μας που ειναι 10 βενες στο πλαινο και 20 στη πλατη, κουδουναει σα διαολεμενο.
με το γνωστο βεβαια προβλημα των κουκουναριων, λογω υγρασιας....
γιωργο η βελανιδια ειναι πολυ μεγαλης αντοχης, μη ξεχνας οτι χρησιμοποιειται κατα κορον στις οικοδομες στο δυσκολοτερο σημειο για ενα ξυλο, στο πατωμα. το εχω βαλει μαλιστα σε ταστιερα
τωρα για ηχο-βαρος κλπ εγω δεν ξερω τιποτ αλλο