μανο πολυ ωραια η κιθαρα, και η ταστιερα (ζεμπρανο ειναι;) και ολα... 
ναι ζεμπράνο, θα μπει και ίδιος καβαλάρης, πολύ τζιβιτζιλίδικη θα βγει αυτή
αντε κ στη κλασικη σιγα-σιγα...
αμήν, όταν ξεκινήσω ...θα το καταλάβεις

εγω θα εκανα στο τακουνι -κατω μερος- μεγαλυτερη χαρακια για να κουμπωσει το πλαϊνο. λιγο το βλεπω το 1 χιλ αντε 1.5, και δεν θα παταει καλα εκει , ασε που το φοβαμαι γιατι δεν εχει "περιθωριο λαθους" για περαιτερω σκαψιμο το τακουνι.
στην αρχή κι εγώ φοβόμουν και το άφηνα φαρδύτερο, μετά από αρκετά τακούνια άρχισα να το μειώνω όπως το βλέπεις...
αφενός επειδή η σειρά είναι "ανάποδα" από της κλασικής (βάζεις το μπράτσο / τακούνι στο τέλος και δεν μπορείς να "χτίσεις" πάνω του) και αφετέρου επειδή μπαίνει και η βέργα που πρέπει να έχει "ψωμί" εκατέρωθεν, η κατασκευή αυτή γενικά είναι κάπως "στριμωγμένη" για να σου βγεί μικρό και κομψό το τελείωμα του τακουνιού... γίνεται και φαρδύτερο αλλά είναι άχαρο...
γενικά πάντως, αφού κολληθούν οι σφήνες μου φαίνεται οτι γίνεται πολύ γερή η κατασκευή. Ακόμα και με 1-2 χιλ. επαφή του πλαϊνού, μόλις μπει η σφήνα από κάτω δίνει επιφάνεια περίπου 2 εκ. φάρδους για να κολληθεί το πλαϊνό... στην ουσία αυτά τα (μόλις) 2 χιλιοστά πίσω (μπροστά φυσικά έχει περισσότερο) χρησιμεύουν περισσότερο για "φρένο" μην ξεπηδήσουν τα πλαϊνά μέχρι να μπει η κόλλα και η σφήνα, μετά δεν κουνιέται τίποτα... έτσι σταδιακά σταμάτησα να το φοβάμαι... παρόλα αυτά τώρα που το συζητάμε σκέφτηκα μήπως κάνω τις εγκοπές λοξές με μείωση προς τα πίσω, αλλά θα πρέπει να είναι έτσι η γωνία ώστε να μην εμποδίζει το ένα το άλλο καθώς μπαίνουν... το βράδυ θα έχει μελέτη... αλλά δε βαριέσαι, μήπως έχουμε και δουλειές