καλησπέρα παιδιά. Ετριψα με τη λίμα 2-3 λαμάκια που είχα για το σιγατσάκι και τελικα βρήκα το κατάληλο πάχος εκανα δωκιμες και πετυχα το κατάληλο πάχος, τα τάστα μπαίνουν μέσα με λίγο χτύπημα και σφινόνουν στη φώτο φαίνετε το λαμάκι οπος ναναι αλλα έκανε πολυ καλή δουλεια..εφαγα μόνο τα κυματακια που κάνει .
πλάνιαρα την ταστιερα και τώρα έχω υψος στο σημειο του καβαλάρη 9,5 mm πιστευω ειναι καλά..δέν πέρνει άλο η ταστιέρα στον τακι είναι περίπου 3 χιλιοστα δέν πέρνει παραπάνω.
με τα λίγα που διάβασα σκεφτομαι να μήν βάλω ταστα σφινοτα σε εκεινο το σημείο κάτω χαμηλα στο τακο..αλλα να κάνω χαρακιές λιιιγο ποιο μεγάλες και να τα βάλω με κόλα.,μάλιστα στα πολύ χαμιλά ταστα σκεφτομαι να μήν τα βάλω καθόλου είδα οτι υπάρχουν κάποια τριχορδα που δεν εχουν τοποθετηθει καθόλου τα τελευταια τάστα το ειδα σε ενα βιντεο στο γουτουβε δεν το βρήσκω τώρα τι λέτε?
για πέιτε μου με 9,5 χιλιοστα κάνουμε δουλεια???ποιο ειναι το επομενο βήμα?να περάσω τάστα?εχω κάνει της χαρακιές..
εκανα και το μανικι κυκλικο ειναι παχύ παχυ και σκευτομαι να το αφήσω ετσι δεν νομίζω να εχω προβλημα αφου εχω σινιθήσει να παίζω στην κλασικη.