απ'εξω το τυλιξα με χαρτοταινια(δεν ειχα αγορασει γαζα ακομη), ενω θα προτιμουσα εντελως γυμνο, ουτε πατουρα,ουτε γαζες(δεν ξερω κατι δεν μου παει καλα,προσπαθει τοσος κοσμος ξυνει κανει ρανει φτιαχνει τελεια σκαφη ζωντανα με ανακλαση και χρησιμοποιει γαζες+εξτρα κολλα +πατουρα+χαρτι +χιλια δυο ειναι θαυμα πως βγαινει ηχος τελικα) μεχρι να φτασω σ αυτο το σημειο φεξε μαη μου(ευκαιρια να αμπαλαρω κανα οργανο να δω πως συμπεριφερεται) εννοειται πως χρησιμοποιησα titebond αν και θα θελα να χρησιμοποιω ψαροκολλα ή αλλη ζωικη κολλα αλλα δεν εχω ψυγειο κοντα κλπ οποτε ειναι απαγορευτικη η χρηση της προς το παρον.
Σε 3 μερες γυρναω στη δουλεια(οπως καταλαβατε πηρα αδεια και ασχοληθηκα καπως) και θα το ριξω στα θεωρητικα παλι... οποτε θα το ψαξω με τη φυσικη τοτε αν κι απο τωρα εχω ενστασεις τις οποιες θα τεκμηριωσω θεωρητικα αργοτερα
Με τη λογικη που παραθετεις και ο πισω τακος θα πρεπε να εχει τα νερα του οπως η πατουρα που περιγραφεις,δεν συμβαινει ομως αυτο.
Για πιο λογικα επιχειρηματα θα προσπαθησω στο μελλον, τωρα λιγο πραξη πριν παω για δουλεια παλι.
Στις κιθαρες ειναι πολυ αλλιως τα πραγματα και ναι μεν θα συμφωνησω σε πατουρα οπως την περιγραφεις(σκληρο ξυλο χωρις εγκοπες ) για την ενωση με την πλατη, ομως για τη μερια του καπακιου θα υποστηριξω οτι και για το μπουζουκι, ξυλο οτι και των τακων ή ξυλο οτι του καπακιου με εγκοπες και καθετα νερα προς τα πλαινα αλλα οχι να τρεχουν(τοποθετηση οπως ο πισω τακος ολη η πατουρα)