Αποστολέας Θέμα: Απο τον ΚΕΜΕΝΤΖΕ στο ΤΡΙΧΟΡΔΟ  (Αναγνώστηκε 21055 φορές)

konstantinos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Kελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 1, αντε το πολυ πολυ 2
Απ: Απο τον ΚΕΜΕΝΤΖΕ στο ΤΡΙΧΟΡΔΟ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 15, 2014, 05:24:36 μμ »
Η ειρωνεια και ο σαρκασμος δεν βοηθουν κσνενα

Συγγνώμη αλλα την ειρωνεία και τον σαρκασμο διακρίνεται μονο στα δικα σου λεγόμενα.
Εγω οταν εκανα το πρώτο μου μπουζούκι, ηταν μαπα, αλλα όλοι βρηκαν να πουν εναν καλο λόγο και αυτο με βοήθησε να συνεχίσω. Εδω μεσα η κριτική γίνεται για να βοηθήσουμε,  καλοπρωεραιτα και οχι για να μειωσουμε.

ο  γιωρικας ειναι  μαστορας και μαγκια του. Εμενα μου αρεσει

giorikas

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 50
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 15, 2014, 06:17:01 μμ »
Μαστορα καλημερα ..τα φιλετα. στο σκαφος δεν εχουν καποιο νοημα εκτος και θελεις να κανεις εντυπωση και παρουσιαση δεξιωτητων

Γεια  σας  κυριε  Παυλο  η  παρουσιαση  της  κατασκευης  δεν  ειχε  σκοπο  τον  εντυπωσιασμο  κανενος  ειναι  μια  προσπαθεια  που  κατα  κυριο  σκοπο  ειχε  την  διόρθωση  λαθων  στην  κατασκευη  απο  τους  πιο  εμπειρους  του  ειδους .Εξαλου  εχουμε  μαστορους  στο  φορουμ  που ουτε  στο  δαχτυλακι  τους  δεν  τους  φτανω. .Τωρα  σχετικα  με  το  θεμα  δεξιωτητων  ο  καθενας  πιστευω  γνωριζει  της  δυνατοτητες  του  και  το  τι  μπορεί  να  κανει  με  αυτες .Το  πως  ενα  οργανο  η  μια  κατασκευη  ειναι  εντυπωσιακη  αυτο   δειχνει τον χαρακτηρα του  κατασκευαστη  και  το  ποσο  αγαπάει  αυτο  που  κανει  και  το  τη  ανθρωπος  ειναι  παντα  με  την  ταπεινη  μου  γνωμη.Τωρα αν  ηθελα  να  κανω  κατι  για  να   εντυπωσιασω  ισως  να  σας  μαγειρευα  κατι  γιατι  μαγειρευω  και  πολυ  καλα.

giorikas

• Sr. Member
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 15, 2014, 06:37:20 μμ »
λιγο  ακομα  και  θα  δουμε  τι καναμε

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 15, 2014, 08:18:38 μμ »
Πολλά περιττά Γιωρίκα!!!
Να τα ακούνε όλοι,να τα ακούς και εσύ...

Αστέρι το τρίχορδο!

giorikas

• Sr. Member
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 15, 2014, 08:54:10 μμ »
Πολλά περιττά Γιωρίκα!!!
Να τα ακούνε όλοι,να τα ακούς και εσύ...

Αστέρι το τρίχορδο!
Δεν    πειραζει  Γιαννη  δεν  χρωσταω  οποτε  δεν  με  νοιαζει  για  το  κεφι  μου  το  κανω  ετσι  και  αλλιως  εγω  ειμαι  καλα  με  τον  εαυτο  μου

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2014, 09:38:18 μμ από yiannis »

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 16, 2014, 01:12:47 πμ »
Μαστορα ωραιοι οι τσαμπουκαδες το πουλακι ασπρισμα και σβησε λιγο πιο αρμονικα την πισω μερια του καραολου κε Παπ πιστευεται πως ειστε χρησιμος και αν ναι σε τι? Ισα ισα που εχετε προχωρησει και στην ορθογραφια στα καλλιτεχνικα μαλλον θα κοπειτε γιατι κρατατε μυστικα τα εργα σας

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 16, 2014, 03:42:30 μμ »
Παράθεση
Δεν    πειραζει  Γιαννη  δεν  χρωσταω  οποτε  δεν  με  νοιαζει  για  το  κεφι  μου  το  κανω  ετσι  και  αλλιως  εγω  ειμαι  καλα  με  τον  εαυτο  μου

Μπραβο Γιωρικα,ετσι,να κανεις το κεφι σου και να ευχαριστιεται η ψυχουλα σου.....πολυ ομορφο ειναι το τριχορδακι σου και θα παίξει  και πολυ καλα διοτι το φτιαχνεις με μερακι και αγαπη.....!!!!
Τωρα για τα σχολια που μας πικραίνουν κατα καιρους υπαρχει η γνωστη λυση.....γραψιμο στα παλια σου τα παπουτσια.....αλλα ξερεις τι θελουν ολοι αυτοι οι κυριοι εεεε.....να σβησουμε ολα τα θεματα που αφορουν την κατασκευη,πως γίνετε το ενα,πως γινετε το αλλο, και να δουμε πως θα  φτιαξουν οργανα αυτοι που κρινουν !!!!
Τοτε θα γινουν καλα παιδια....χαχαχαχα,προκειμενου να παρουν μια πληροφορια !!!!!
Εγω γι αυτο δεν βαζω ηχο στο τελευταιο τριχορδο που παρουσιασα φιλε, να μην εχουν να πουν κατι οι φαρμακογλωσσοι!!!!
Αυτοι ομως αποφευγουν να εκτεθουν,να παρουσιασουν την δουλεια τους,μηπως φοβουντε κατι...ή μηπως κανουν  αρ@@@δια δουλεια ;;;; Λεω εγω ο κακος.

Σορρυ αν βγαζω κακιες αλλα αυτο το φορουμ το αγαπαω οπως και καποια παιδια που εχω γνωρισει και τους εκτιμω αφανταστα,απλα δεν μπορω αυτους τους δηθεν σε ενα θεμα που αφορα το μερακι και τις ευαισθησιες που εχει ο καθενας στην καρδια του.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2014, 08:49:17 μμ από yiannis »

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 16, 2014, 03:46:20 μμ »
Βασικά θλίβομαι βαθιά όταν βλέπω τέτοιες αναρτήσεις...Αλλά τέλος πάντων...

Γιωρίκα όμορφη κατασκευή και ελπίζω να έχει και ήχο όπως οι λύρες σου.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 16, 2014, 03:51:02 μμ »
Παράθεση

Εγω γι αυτο δεν βαζω ηχο στο τελευταιο τριχορδο που παρουσιασα φιλε, να μην εχουν να πουν κατι οι φαρμακογλωσσοι!!!!

ΕΣΥ ΑΣΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ FACE BOOK  ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.
Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ YOU-TUBE  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...................
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2014, 08:49:48 μμ από yiannis »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

xaris

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Βρεγμενη σανιδα
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 16, 2014, 05:42:07 μμ »

Παράθεση

Μπραβο Γιωρικα,ετσι,να κανεις το κεφι σου και να ευχαριστιεται η ψυχουλα σου.....πολυ ομορφο ειναι το τριχορδακι σου και θα παίξει  και πολυ καλα διοτι το φτιαχνεις με μερακι και αγαπη.....!!!!
Τωρα για τα σχολια που μας πικραίνουν κατα καιρους υπαρχει η γνωστη λυση.....γραψιμο στα παλια σου τα παπουτσια.....αλλα ξερεις τι θελουν ολοι αυτοι οι κυριοι εεεε.....να σβησουμε ολα τα θεματα που αφορουν την κατασκευη,πως γίνετε το ενα,πως γινετε το αλλο, και να δουμε πως θα  φτιαξουν οργανα αυτοι που κρινουν !!!!
Τοτε θα γινουν καλα παιδια....χαχαχαχα,προκειμενου να παρουν μια πληροφορια !!!!!
Αυτοι ομως αποφευγουν να εκτεθουν,να παρουσιασουν την δουλεια τους,μηπως φοβουντε κατι...ή μηπως κανουν  αρ@@@δια δουλεια ;;;; Λεω εγω ο κακος.

Σορρυ αν βγαζω κακιες αλλα αυτο το φορουμ το αγαπαω οπως και καποια παιδια που εχω γνωρισει και τους εκτιμω αφανταστα,απλα δεν μπορω αυτους τους δηθεν σε ενα θεμα που αφορα το μερακι και τις ευαισθησιες που εχει ο καθενας στην καρδια του.
Κοιτα να δεις,παλι σε μενα αναφερεσαι ετσι;
Και μην μου πεις οτι εχω την μυγα και μυγιαζομαι και ιστοριες για αγριους.
Αν σε πικρανα τοσο πολυ που χαρακτηρισα το παιξιμο σου σκυλαδικο ,σου ζητω συγνωμη και παιρνω πισω την κουβεντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2014, 08:50:23 μμ από yiannis »

giorikas

• Sr. Member
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 16, 2014, 07:02:56 μμ »
Δεν  πειραζει  ετσι  και  αλλιως  τον  κυριο  παυλο  ουτο  τον  ξερω  ουτε  με  ξερει  εξαλου  ο  καθενας  εχει  τα προβληματα  του  και  μια  και  δεν  υπαρχει  δουλεια  για  μενα  ειναι  ψυχοθεραπεια  και  ετσι  δεν  θα  χαλασω  την  ζαχαρενια  μου  για  κανεναν    παντος  σας ευχαριστω  ολους  για  τα  καλα  σας  λογια  και  για  την  θεση  που  πήρατε  στο  θεμα  αυτο  και  ελπιζω  να  μην  εχουμε   να  αντιμετωπισουμε   κατι  παρομοιο  στο  μελλον

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 16, 2014, 07:52:55 μμ »
Παράθεση
Κοιτα να δεις,παλι σε μενα αναφερεσαι ετσι;
Και μην μου πεις οτι εχω την μυγα και μυγιαζομαι και ιστοριες για αγριους.
Αν σε πικρανα τοσο πολυ που χαρακτηρισα το παιξιμο σου σκυλαδικο ,σου ζητω συγνωμη και παιρνω πισω την κουβεντα.

κ. Xari ειλικρινά πικράθηκα πάρα πολύ και δεν το κρύβω.... ισως επειδη εγω εχω σαν αρχη την ψυχη που εχει ο κάθε παίχτης και το συναίσθημα που τον οδηγεί ετσι ωστε να ανακαλύψει τα μουσικα μυστικα που θα τον κανουν να παιξει μια μελωδια ή ακομα ενα εκατομμυριο νοτες,και ξαφνιακα ερχεται μια κριτικη σαν και την δικη σου που τα ισοπεδωνει ολα....σου γ....αει την ψυχολογια αλλα κυριως την ψυχη σου, και αυτο γιατι εμενα το μπουζουκι ειναι ολη η ζωη μου μετα την οικογενεια μου !!!!
Ομως επειδη εχεις το θαρρος και ζητας συγνωμη,και νιώθω οτι μιλαμε πλεον ειλικρινα μεταξυ μας,τα σβηνω ολα και ξεχνάω τα παλιά.  Αν μπορω να σε βοηθησω κιολας θα ειναι χαρα μου.....
Τωρα για οτι εγραψα πιο πανω,απλα εσυ ησουν η αφορμη και καλο θα ειναι οποιος ειναι εδω σε αυτο το φορουμ με κακοβουλες προθεσεις,να σηκωθει και να φυγει απο μονος του.....!!!!
Εδω μεσα ειναι καλα παιδια και δεν ψαχνουμε κατι αλλο....!!!
Αυτα....
Θελω να ζητησω συγνωμη για αυτην την κουβεντα σε ''ξενο τοιχο''.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2014, 08:51:52 μμ από yiannis »

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 16, 2014, 08:53:23 μμ »
Μπράβο ρε παιδιά!
Έτσι πρέπει να λύνονται οι παρεξηγήσεις!

Γιώργο τώρα που εξηγηθήκατε χρωστάς βίντεο ;)

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 17, 2014, 12:55:21 πμ »
φίλε γιωρικα απο εμφάνηση σκίζει, ωραίοι οι συνδιασμοί των ξύλων, για κόντρες στο μανίκι τι ξύλα έβαλες;
οσο για τον άλλον που μπήκε εδω να κάνει χαβα, τι να πω; καλύτερα ν αλλάξει όνομα γιατί το ατοιμάζει, Παύλο έχουμε εναν και είναι και γαμώ τα παιδιά, τον άλλον που πουλάει ειρωνεία εδω μέσα δεν τον ξέρω και ούτε φρόντησε ο ίδιος να τον μάθω, εγω και τα άλλα τα παιδιά.

giorikas

• Sr. Member
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 17, 2014, 06:23:17 μμ »
φίλε γιωρικα απο εμφάνηση σκίζει, ωραίοι οι συνδιασμοί των ξύλων, για κόντρες στο μανίκι τι ξύλα έβαλες;
οσο για τον άλλον που μπήκε εδω να κάνει χαβα, τι να πω; καλύτερα ν αλλάξει όνομα γιατί το ατοιμάζει, Παύλο έχουμε εναν και είναι και γαμώ τα παιδιά, τον άλλον που πουλάει ειρωνεία εδω μέσα δεν τον ξέρω και ούτε φρόντησε ο ίδιος να τον μάθω, εγω και τα άλλα τα παιδιά.
Γεια  σου  Χρηστο  σε  ευχαριστω  στο  μανικι  εχω  απο  το  κεντρο  ΝΤΟΥΣΙΕΝ , 2  κομματια  ΜΕΛΛΕΟΝ ,2 στενα  φιλετα  ΙΡΟΚΟ  και  στο  τελος  ΟΡΕΓΚΟΝ  ο Παυλος  απο  τα  Γιαννενα    " τεμέτερον  παιδάς  πόντιος  εν"  ποντιος  και  κακο  παιδι  δεν  γινετε