Δεν πειραζει Γιαννη δεν χρωσταω οποτε δεν με νοιαζει για το κεφι μου το κανω ετσι και αλλιως εγω ειμαι καλα με τον εαυτο μου
Μπραβο Γιωρικα,ετσι,να κανεις το κεφι σου και να ευχαριστιεται η ψυχουλα σου.....πολυ ομορφο ειναι το τριχορδακι σου και θα παίξει και πολυ καλα διοτι το φτιαχνεις με μερακι και αγαπη.....!!!!
Τωρα για τα σχολια που μας πικραίνουν κατα καιρους υπαρχει η γνωστη λυση.....γραψιμο στα παλια σου τα παπουτσια.....αλλα ξερεις τι θελουν ολοι αυτοι οι κυριοι εεεε.....να σβησουμε ολα τα θεματα που αφορουν την κατασκευη,πως γίνετε το ενα,πως γινετε το αλλο, και να δουμε πως θα φτιαξουν οργανα αυτοι που κρινουν !!!!
Τοτε θα γινουν καλα παιδια....χαχαχαχα,προκειμενου να παρουν μια πληροφορια !!!!!
Εγω γι αυτο δεν βαζω ηχο στο τελευταιο τριχορδο που παρουσιασα φιλε, να μην εχουν να πουν κατι οι φαρμακογλωσσοι!!!!
Αυτοι ομως αποφευγουν να εκτεθουν,να παρουσιασουν την δουλεια τους,μηπως φοβουντε κατι...ή μηπως κανουν αρ@@@δια δουλεια ;;;; Λεω εγω ο κακος.
Σορρυ αν βγαζω κακιες αλλα αυτο το φορουμ το αγαπαω οπως και καποια παιδια που εχω γνωρισει και τους εκτιμω αφανταστα,απλα δεν μπορω αυτους τους δηθεν σε ενα θεμα που αφορα το μερακι και τις ευαισθησιες που εχει ο καθενας στην καρδια του.