Ναι οποσδηποτε καθαριζα συνεχεια την κόλλα που περίσσευε.Το καλό μ' αυτη την κολλα ειναι οτι κρυσταλώνει ισως και καλύτερα απο την ψαρόκολλα και μετα τρίβεται εύκολα και αφαιρείται εύκολα. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι και στις επι μέρους ιδιότητές της είναι πολύ καλύτερη απο την ψαρόκολλα έχει ομως το μειονέκτημα οτι δεν είναι αναστρέψιμες οι κολλήσεις οπως με την ψαρόκολλα.
Συνεχίζουμε................
Εχω τελειώσει το καπάκι και το σκάφος που παρουσιάζω στις παρακάτω φωτογραφίες. Δυο λογια για το καπάκι.
Το συγκεκριμένο καπάκι το έβγαλα απο ενα μαδέρι που ειχα αγοράσει πριν απο 16 χρόνια απο γνωστο ξυλέμπορο της Θεσσαλονίκης που ειχε φερει απο Ρουμανία ερυθρελάτη (Καρπαθίων ) ειδικά για καπάκια οργάνων. Το κομμάτι ενω εξωτερικά εμοιαζε άψογο μου έβγαζε οταν έκοβα καπάκια καφετιές σκιές ανάμεσα στα ''καθαρά'' νερα και αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη για καμαρόξυλα.Κατα τα άλλα βγάζει εξαιρετικο ήχο αν κρινω απο κατι τζουράδες που έκανα παλιά. ακομα κι αυτο που χρησιμοποίησα εδω σ'αυτο το όργανο έχει μια ελαφρά καφετιά σκια στη μέση (στην ένωση των 2 κομματιών του καπακιού)
Τις φιγούρες τις φιλοτέχνησε η φύση οχι εγω ,ειναι ρίζα εγκαρσιας κοπής ,ελιά μάλλον.