Για σου Νάσο,επειδή είμαι μπουζουκομπαγλαμαδομανής,ξεχνάω τι ωραίες εργασίες έχουν γίνει σε αυτό το φόρουμ,από άλλα μουσικά όργανα όπως τα δικά σου παράδειγμα,αλλά και άλλων,και μιλάμε για δύσκολες κατασκευές,τελικά το φόρουμ είναι εγκυκλοπαίδεια και έχει σχεδόν λύσεις για κάθε τι,όπως και να έχει μπράβο σας και καλή συνέχεια.
Τώρα αυτή την στιγμή θυμήθηκα μια βιολολύρα ή το μπουλγαρί καρίνα ή τα drums ελληνηστί τύμπανα και αυτές οι κιθάρες οι σκαφτές πολλή δουλειά ωρέ παιδί μου.
Απορώ γιατί σταματήσανε της πληροφορίες ο Κούρος και ο sforzando και μείναν μέχρι ένα σημείο,ενώ τα γράφαν τόσο όμορφα,εύχομαι να ξαναξεκινήσουν με το καλό.
Πολλοί ξέρουν πολλά που τους τα μάθαν άλλοι(π.χ.για τα βερνίκια)και δεν γράφουν.κρίμα, και έτσι γνωρίζω εγώ.
Όσο για τον Παύλο που του είπε ο ΚΑΠΑ ότι αυτή την τέχνη την ακολουθούν και αρκετοί ψυχικά ασθενείς,φυσικό είναι οι καλιτέχνες να είναι και φρενοβλαβείς,εμένα δεν με πειράζει καθόλου και εάν θα κάνουμαι παρέλαση φρενοβλαβών,εγώ σημαιοφόρος.
Κάτι τελευτέο,κάπου τώρα κοντά νομίζω ο Κωντόκωστας είπε για βιβλία στα Ελληνικά,ίσως με την συνεργασία σε όσο πιο σοβαρό επίπεδο γίνεται,κάποια μέλη που είναι γνώστες θα μπορούσαν σε συνεργασία,να δημιουργήσουν μια σειρά από καλαίσθητα βιβλία για την οργανοπιοία που θα συμβάλουν όσοι μπορούν χρηματικώς για την έκδοση τους,και βέβαια όλα αυτά να γίνουν με σεβασμό και αληλεγγύη.
Αυτά τα ολίγα και παρακαλώ δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν.