πω πω και εγω παλευω ενα εδω και ενα 6μηνο. Και είμαι στην αρχη....
Λοιπον χθες εκοψα το καραολο και εκανα τις τρυπες....
Ρε παιδια ειχατε τετοιο αγχος στη πρωτη κατασκευη; Οταν ανοιγα τις τρυπες με είχε πιασει ταχυκαρδία, ετρεμα είχα ιδρωσει....
Πολλα τα λάθη...
1. Εκαψα το ξυλο απο το κοπτικο λόγω βιασυνης. Δεν το είχα φερει οριακα γιατί φοβομουνα μη το χαλασω με τη σεγα παρόλο που είχα δει οτι δεν εχει προβλημα.... Και εχωνα το κοπτικο βαθια, ενω ηξερα οτι θελει λιγο λιγο...
πιστευω διορθωνεται ομως με λιγο τρυψιμο. Ετσι και αλλιως είναι σε δυο μικρα σημεια το προβλημα....
2. Η πανω αριστερα τρυπα ανοιξε λιγο πιο πανω παρολο που ειχα παρει σημαδια (απειρες φορες) απο τη βαση των κλειδιων.... Πως τα καταφερα αγνωστο.... Λογω τρεμουλας μαλλον.... Ανοιξα λιγο παραπανω την τρυπα μετα, αλλα το προβλημα φαίνεται. Εχω δει παντως και χειροτερες τρυπες και σε επαγγελματιες.
3. Η φιγουρα δεν εχει μπει συμμετρικα. Η βλακεια μου ηταν οτι την κολλησα και μετα εκοψα το καραολο. Την είχα βαλει εκει που πιστευα οτι θα ήταν στο κεντρο, αλλα μετα διαπιστωσα οτι δεν ειχα παρει σωστα τον αξονα συμμετριας....
Φυσικα προτιμησα να το διορθωσω και να εχω μια φιγουρα που θα γερνει δεξια....
Η επομενη δουλεια με ηρεμιστικα.... Που να φτασω και σε πιο δυσκολα.... και επικινδυνα (για να το πεταξω)... μερη του οργανου. Γι' αυτο και τα κανω με λαθος σειρα... Μη κολλησω σκαφος με μανικο και μετα το χαλασω....