Παιδιά ευχαριστω πολυ.Βαγγελη όσο για τα γεωμετρικα στοιχεία:αυτο ειναι το τέταρτο καλούπι και μου έδωσε μήκος οργάνου 38,5 πλάτος 26 και βάθος 14,8. Πιστεύω πως η χροιά αποδίδεται κατα ενα μεγαλο μερος στο μέγεθος του όγκου του αέρα μέσα στο ηχείο σε αναλογία με το μέγεθος της τρύπας όπως και στο καπακι. Με τα διάφορα καλούπια που έκανα πειραματιζομαι σε αυτο.ετσι λοιπόν η τρύπα που έκανα ειναι με διαστάσεις 92Χ66. Κάτι άλλο που προσπαθησα να κανω ειναι αυτο που λέει ο Σπουρδαλακης στο βίντεο ,καπακι και σκάφος να έχουν τονικη διάφορα μια τέταρτη καθαρή . Το καπακι μου βγήκε C και το σκάφος A ,φοβήθηκα να το τρίψω κι άλλο για να το κατέβασω σε G ,έτσι μου προέκυψε διάστημα τρίτης μικρό. Το καπακι ειναι πολυ χοντρό 4,5 στο κέντρο και 3,5 στο χείλος του σκάφους ,όμως δεν πακτωσα σχεδόν καθόλου τα καμαρια,έτσι ήταν αρκετά ελαστικό στην περιφέρεια πριν το κολλησω. Το ένα το καμάρι ειναι σχεδόν κάτω από τον καβαλαρη αλλά αρχίζει να σβήνει από το κέντρο ακόμη. Ο ήχος που θέλω μπορεί να μην αρέσει σε άλλους ,απόζητω παλαικο ήχο τριχορδου ,ξυλοηχο,σαν αυτουσ που ακουμε στισ πρωτες εκτελεσεις ρεμπετικων,όχι τριζατο και ογκώδεστατο