Δημητρη ( Ανδρεου) σε ευχαριστω αλλα την ξεκολησα με αλλον τροπο.Αφου αφαιρεσα τα καμαρια και ξεχονδρισα το καπακι, πηρα το σιδερο και με ενα πανι απο πανω.............την σιδερωσα.Μετα με σπατουλα προσεκτικα τη ξεκολησα και την ξανασιδερωσα ωστε να παραμεινει ισια.Κατοπιν εβαλα χαρτοταινια σε ολο το εμπρος μερος , μην μου διαλυθει.Θεοδοση οντος ειναι για υπομονετικους αυτη η δουλεια αλλα αφου μας αρεσει ρε φιλε.....κι ας γκρινιαζουμε.Φιλε dimitris πιστευω οτι την χρυση εποχη του μπουζουκιου, τοτε που αναβιωσε το ρεμπετικο δηλ καπου στα 1980-83 και ειχε γεμισει ο κοσμος με κομπανιες, συναυλιες, κι αλλα τετοια event καποιο λαμογιο την ειδε οτι εδω εχει χρημα με ουρα, και εδωσε φασον την δουλεια σε ανθρωπους που δεν ειχαν καμια σχεση με το αθλημα, κι ετσι εφτασαν αυτα στα χερια μας.Δεν μπορω δωσω αλλη εξηγηση.Ενταξει οι οργανοποιοι ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα, οι ερασιτεχνες ...........( τι ειναι αυτο?) δεν υπηρχαν, αλλα σιγουρα καποιος που δεν βαζει εσωτερικα παραπετια, κολαει με ατλακολ, και φτιαχνει τα καμαρια σαν να προκειτε το οργανο να παει στον πολεμο, ..............................μαλλον δεν ηταν οργανοποιος.Κι ας μου συγχωρεθει η εκφραση τσοπανης που ειπα στην αρχη , ο παπους μου υπηρξε τσοπανης αλλα εφτιαχνε κατι γκλιτσες αλλο πραμα!!!!!!!