Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις και να ψαξεις λιγακι, θα διαπιστωσεις οτι εχω πανω απο 2.500 μηνυματα.Αυτα ειναι απαντησεις σε ολους αυτους που ρωτανε το πως και το γιατι απο το 2011 τοτε που το φορουμ αυτο ηταν ακομα σε νηπιακο σταδιο.Εχω επισεις ολοκληρες παρουσιασεις σε θεματα οπως...καπακια, μανικια, σκαφη κλπ.Ολα αυτα στα λεω μιας και λες οτι μοναχα κριτικαρω.Μαθετε εδω μεσα να δεχεστε την κριτικη καλη η κακη.Μια γνωμη ειπα και μη με στηνεις στον τοιχο.Η περικεφαλαια στο μπουζουκι εχει τοση σχεση οσο η Ferrari με σχαρες και κοτσαδορο για τα ποδηλατα.
Έχεις δίκιο έπρεπε να στο γράψω σε προσωπικό μήνυμα. Συγνώμη που σε έστησα στον τοίχο.
Ότι δίνεις απάντησεις το είδα στο άλλο μου το θέμα.
Και ξέρω ότι έγραψες μπόλικα μηνιματα.
Να τα διαβάσεις όλα θέλει μέρες πολλές.
Μη με καταλαβενεις λάθος.
Εγώ θέλω κριτικές καλές και κακίες!
Αλλά αν είναι κακίες, θέλω και εξιγισεις σωστες. Μόνο έτσι μπορώ να της δεχτώ. Η δεν νομίζεις ότι δικαιούσαι εξιγισεις αν πέφτει κριτική;
Οσα μηνύματα μου έγραψες εδώ σαφτο το θέμα δεν είχανε εξιγισεις (Τουλαχιστον δεν κατάλαβα να της εγρπαψες). Απλά όταν έκανα τη έκανα έλεγες ότι δεν είναι σωστα.
Π.χ. Όταν ροτισα για το γιαλι αν μπορώ να το χρισιμοπιεσο. Δεν ειχαις πει γιατί δεν γίνεται.
Θεορετικα θα μπορούσε να λειτουργισει επιδι δίνει καλή στερεότητα. Αν ήξερα πιο νορεις και αφτο με το δεσειμο (η απάντηση σου ειταν λες και έπρεπε να το ξέρω - μην ξεχνάς.. δεν έχω ηδεα τη κάνω τη στιγμή

) μπορεί να κρατούσαι κιόλας. Ο βλακεία μου ειταν το υπερβολικό tide Bond που υγρεναι την ψαροκολα και της δουγες μου.
Τεράστια μαλ... μου. Οκαϊ το πάθημα μου έγινε μαθυμα.
Στο νέο θέμα με την περικεφαλαια...
Εντάξει, δεν τεριαζει στα μάτια σου.
Αλλά άπω την άλλη, τη ακριβός τεριαζει σε μπουζούκι; Πεταλούδες; Λουλούδια; Πουλιά; Η Ακρόπολης; Γοργόνες; Καράβια;
Ολλα τα είδα.... αλλά για να είμαστε ειλικρινής...
Και αυτά όλα δεν έχουν σχέση με το μπουζούκι.
Απλά ένα διακόσμητικο ειναι.
Γνώμη δικιά σου.. τη ακριβός κάνει να μπει σαν διακόσμηση για να τεριαζει με μπουζούκια;
(Που μπορώ να τα φτιάξω και μόνος)
Δεν θέλω να σε πριξω μαφτα τωρα.
Θέλω να καταλάβω τον τρόπο σκεπσεις σου και το γούστο που έχεις σαφτο το θέμα.
Και πάλι συγνώμη που σε έστησα στον τοίχο.
Αν προτιμάς να συνεχισουμαι την συζήτηση με προσωπικά μυνηματα ευχαρίστος. Αλλά και εδώ αν προτιμάς.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk