Φιλε Patsi για δευτερο οργανο, ειναι κατι παραπανω απο... σουπερ!

τα δειγματα της δουλειας σου και ο καλος δρομος που εχεις στην κατασκευη, φανηκαν βεβαια απο την 1η (το χεις το σκαρπελο ρε παιδι μου...

)
τα κλειδια μπορεις να παρεις αλλα χωρις λυρα, να τα βαλεις σε αυτην και να κρατησεις αυτα για την επομενη κατασκευη, ετσι θα ειναι ολα οκ.
τα ξυλα ειναι πολυ ομορφα και καλοδουλεμενα, εγω θα αλλαζα ισως λιγο το παχος των καμαριων στην πλατη (πιο μικρο).
το σχημα: δεν φαινεται κατι κακο στο ματι να ενοχλει, με σολερα φτιαχνεις η ειναι ολη στον αερα;
αν το πρωτο, μπορεις να προσεξεις στην επομενη το σχημα λιγο παραπανω, ξερεις, κανενα σφικτηρα παραπανω, κανενα τακακι εσωτερικα μεχρι να κολλησεις κερφινκ, κλπ,
αν το δευτερο σου αξιζουν πολλα μπραβο.
την γομαλακα αν δεν την χρησιμοποιουμε την βαζουμε στο ψυγειο, αλλιως αν την εχουμε αραιωσει (ετοιμο μειγμα) καθεται εκτος ψυγειου
στην ταστιερα θα εδινα λιγο παραπανω προσοχη.
επισης αν βγαλεις τα κλειδια οπως προειπα, μπορεις να κανεις την χαρακια (σκαψιμο) στο κεφαλι ετσι ωστε να μην ακουμπουν οι χορδες πανω στο ξυλο
ηχητικα, εχει πολυ ομορφο κ γλυκο ηχόχρωμα με βαθια μπασσα, βεβαια το ιδανικο θα ηταν και με λιγη καλυτερη διαρκεια στα καντινια-(και καπως σκληρα στ αυτια μου-μπορει απο την ηχογραφηση)
μερικες νοτες χανουν αρκετα, θελω να πιστευω λογω νεων χορδων.
μπορεις να τσεκαρεις θεση-θεση με ενα απλο κουρδιστηρι
ωραιο κομματι (και δυσκολο για... ερασιτεχνη) το μαραμπινιο...

μπραβο κ παλι, βουρ για την επομενη!