Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια : Ιανουάριος 2017  (Αναγνώστηκε 21761 φορές)

Παπαβλαχόπουλος Γιάννης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: το κοπάνημα
Απ: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια : Ιανουάριος 2017
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 09:01:52 μμ »
Ξεκίνησα ακόμη ένα τετράχορδο την περασμένη εβδομάδα, Μισοτριμένο, αύριο βάζω κολάντζα και πλαϊνάρια. Μην ρωτάτε τι ξύλο είναι, φαίνεται στο βάθος, φωτό με προοπτική. Είμαι τόσο περίεργος για τον ήχο που θα βγάλει............... 

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 09:15:01 μμ »
Ξεκίνησα ακόμη ένα τετράχορδο την περασμένη εβδομάδα, Μισοτριμένο, αύριο βάζω κολάντζα και πλαϊνάρια. Μην ρωτάτε τι ξύλο είναι, φαίνεται στο βάθος, φωτό με προοπτική. Είμαι τόσο περίεργος για τον ήχο που θα βγάλει............... 
Έχω στα τελειώματα ένα τρίχορδο από το ίδιο ξύλο ακριβώς όπως το βλέπω.. Είμαι κι εγώ περίεργος για τον ήχο, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα τι ξύλο είναι.. Κελεμπέκι μου λένε οι περισσότεροι.. Ισχύει?
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 09:29:06 μμ »
Κώστα πολύ ωραία τα τζουραδάκια σου...... Όπως πάντα.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 10:46:11 μμ »
Ευχαριστω και αφιερωνω σε ολους σας    Δειγμα ηχου απο το ενα................. https://youtu.be/34sPWhFIjw4

ενταξει καλος παικτης ειναι ο Στελιος αλλα..............αμα εισαι τετραχορδος απο τη φυση σου κανει μπαμ. Ξερω ανθρωπους που δεν παιζουν ουτε τα μισα απο τον Στελιο , και το κανουν ν ακουγετε εντελως διαφορετικο
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Βασιλάκης

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: παλίσανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγες και ανεβαίνουμε!
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 11:22:39 μμ »
Γεια σου Κώστα με τα μερακλίδικα όργανά σου.
Δέκα μέτρα μία κόβε και πρόσεχε μη σου κοπεί κοντό...

tsipis

• Sr. Member
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 04:57:16 μμ »
Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω (δεν ξερω ποια κατηγορια ειναι σχετικη οποτε κανω χρηση της συγκεκριμένης)  παλευουμε εδω και αρκετο καιρο με εναν φιλο να φτιαξουμε κλωνο μιας ovation ultra gp μιας και δεν υπαρχουν σχεδια αλλα ουτε και πρωτοτυπη κιθαρα σαν σημειο αναφορας , φοβουμενοι οτι θα χαλσουμε αρκετό ξυλο ξεκινησαμε την κατασκευη σε mdf για να δουμε πως θα παει. Μετα απο αρκετο καιρο πολυ πριονιδι φτανουμε επιτελους στο τελειωμα του σωματος (μενουν μονο οι τρυπες για τους μαγνητες και την γεφυρα) ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας με παντογραφο -αντιγραφεα να του στειλω το mdf και το μαονι που προοριζεται για το σωμα να το αντιγραψει?
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ

Γιώργος Χ.

• Hero Member
  • Ανεκπαίδευτος
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά, σφεντάμι
  • Αριθμός κατασκευών: θα δείξει...
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 09:44:22 μμ »
Γειά σου tsipis!  κάτι τέτοιο εννοείς ?http://www.ekonstantakis.gr/gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82/  ...δεν ξέρω που είσαι! γιατί ο άνθρωπος  αυτός ,είναι στην Κρήτη!

Ιωάννης Γ.

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Της αρκούδας.
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 10:00:05 μμ »
Ωραιο εργαλείο, κάνεις καλούπια και σκαφτά όργανα μέχρι να πιεις τον καφέ σου!

https://www.youtube.com/watch?v=9mTFPeN9nzU

εδώ μία από τις πατέντες, πιστεύω και με μινι ρουτερ γίνεται αλλά θα αργεί περισσότερο.

tsipis

• Sr. Member
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 11:04:31 μμ »
Ναι κατι τετοιο αλλα δεν εχω την διαθεση να φτιαξω και δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω οποτε αν υπαρχει καποιος που να εχει τετοιο εργαλειο να του πληρωσω τον κοπο του να μου αντιγραψει το σωμα.
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ

Γιώργος Χ.

• Hero Member
  • Ανεκπαίδευτος
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά, σφεντάμι
  • Αριθμός κατασκευών: θα δείξει...
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 19, 2017, 12:11:19 πμ »
Ναι κατι τετοιο αλλα δεν εχω την διαθεση να φτιαξω και δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω οποτε αν υπαρχει καποιος που να εχει τετοιο εργαλειο να του πληρωσω τον κοπο του να μου αντιγραψει το σωμα.

.........δεν σου είπα να αγοράσεις το μηχάνημα!......όπως βλέπεις   φτιάχνει μουσικά όργανα, καλούπια ,  έλεγα μήπως σε εξυπηρετήσει!
 τώρα αν δεν μπορεί ο ίδιος , κι είναι όντως αυτό το μηχάνημα που ψάχνεις,  κάπου θα έχει πουλήσει   στην υπόλοιπη Ελλάδα  , να σου δώσει κάποιο τηλέφωνο (τον πιο κοντινό σε σένα) να κάνεις την δουλειά σου!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2017, 02:05:46 πμ από George1973 »

eco1225

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 20, 2017, 02:30:25 μμ »

Φιλε δοκίμασε να του στείλεις μήνυμα μήπως και γινει η δουλειά απ οτι ειδα κάνει και σκαφτα όργανα οποτε γιατί οχι κ σώμα κιθάρας...

Edit:δεν λειτουργεί σωστα το λινκ οποτε ανεβάζω σκρινσοτ απο τη σελιδα του στοfacebook ...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 20, 2017, 03:54:12 μμ από eco1225 »
Πολυτεχνιτης και Eρημοσπιτης

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 20, 2017, 05:33:32 μμ »

Φιλε δοκίμασε να του στείλεις μήνυμα μήπως και γινει η δουλειά απ οτι ειδα κάνει και σκαφτα όργανα οποτε γιατί οχι κ σώμα κιθάρας...

Edit:δεν λειτουργεί σωστα το λινκ οποτε ανεβάζω σκρινσοτ απο τη σελιδα του στοfacebook ...

ωωωωωωωωωχ............................καλος ο τυπος με τον παντογραφω αλλα απ οτι γνωριζω δυσκολα βαζει μπροστα το μηχανημα ( 12 κεφαλες) για να βγαλει ενα μονο σχεδιο. Ασε που ειναι θεουσος κι εγω ψιλιαζομαι οτι θα ειναι μυστηριος. Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις ομως...................καλου κακου αν πας παρε μαζι και κανα θυμιατο......

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 20, 2017, 06:12:03 μμ »
τωρα μιλησα μαζι του. Κανει δουλειες αλλα να μιλησετε για την τιμη πριν.
Τα στοιχεια του: Γιατρας Παναγιωτης. τηλ 2109825018 και 697 233 1605

Μαρία Γ.

• Sr. Member
  • ξύλο ελιάς το πιό όμορφο.ξύλο αμυγδαλιάς πανέμορφο
  • Αγαπημένο ξύλο: ΕΛΙΑΣ
  • Αριθμός κατασκευών: -0,12
ξύλο ελιάς το πιό όμορφο.
ξύλο αμυγδαλιάς πανέμορφο.!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 20, 2017, 07:55:00 μμ »
ενα καλο σχεδιο για να σε παρει με καλο ματι ειναι ......μπαινοντας να σιγοψελνεις το ......ευλογητος σι κυριε ο θεος ημων

Tags: