Απαντησες μονος σου στο τελος.............................
Καλό πάντως θα ήτανε να γίνει μια ενότητα από τους συντονιστές σαν τον οδηγό με τα βερνίκια όπου θα έχει τα απολύτως λειτουργικά και απαραίτητα εργαλεία ανά όργανο ώστε να μην γίνεται και σπατάλη αλλά ούτε και παίδεμα.
Τι θελω να πω μ αυτο......στοχος του καθενος μας ( στην αρχη τουλαχιστον ) ειναι να φτιαξω κατι με τα χερια μου και αρκει να παιζει. Ολοι το περασαμε αλλα η ενασχοληση αυτη ειναι καταρα γαμω την πουτανα μου μεσα. Μολις πετυχουμε το στοχο μας, τιποτα δεν μας ικανοποιει, τιποτα δεν μας αρεσει. Κι ενταξει...........το να παρουμε ενα φτηνο σετ (5 ευρω ) κλειδακια, παει κι ερχετε. Κι οτι ωρα θες τ αλλαζεις. Ας μην παλευουμε ομως με τα ψεματα σε θεματα χαραξης, που ειδικα σε μικρα οργανα ( μαντολινα- μπαγλαμαδες) ενα χιλιοστακι ειναι ικανο να φερει το φαλτσο και την καταστροφη μαζι.
Τελος να πω οτι τα 35 ευρω που εχει ενα πριονι ταστων απο τον Dick , ( σχεδον ενα μεροκαματο) δεν ειναι δα και τοσο ακριβο σε σε σχεση μ αυτα που προσφερει. Και το λεω εγω που εχω να παρω μεροκαματο πριν τον καινουριο χρονο.