Ξεκίνησα ακόμη ένα τετράχορδο την περασμένη εβδομάδα, Μισοτριμένο, αύριο βάζω κολάντζα και πλαϊνάρια. Μην ρωτάτε τι ξύλο είναι, φαίνεται στο βάθος, φωτό με προοπτική. Είμαι τόσο περίεργος για τον ήχο που θα βγάλει...............
Ευχαριστω και αφιερωνω σε ολους σας Δειγμα ηχου απο το ενα................. https://youtu.be/34sPWhFIjw4
Ναι κατι τετοιο αλλα δεν εχω την διαθεση να φτιαξω και δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω οποτε αν υπαρχει καποιος που να εχει τετοιο εργαλειο να του πληρωσω τον κοπο του να μου αντιγραψει το σωμα.
Παράθεση από: tsipis στις Ιανουαρίου 18, 2017, 11:04:31 μμΝαι κατι τετοιο αλλα δεν εχω την διαθεση να φτιαξω και δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω οποτε αν υπαρχει καποιος που να εχει τετοιο εργαλειο να του πληρωσω τον κοπο του να μου αντιγραψει το σωμα. Φιλε δοκίμασε να του στείλεις μήνυμα μήπως και γινει η δουλειά απ οτι ειδα κάνει και σκαφτα όργανα οποτε γιατί οχι κ σώμα κιθάρας... Edit:δεν λειτουργεί σωστα το λινκ οποτε ανεβάζω σκρινσοτ απο τη σελιδα του στοfacebook ...