......αφού δεν απαντάει κανένας άλλος......κι επειδή ο "εκπληκτικός" ήχος είναι κάτι υποκειμενικό στο τι του αρέσει του καθενός.
Κι έτσι για να "παίξουμε"............θα προσπαθήσω να μεταφέρω τον "εκπληκτικό"αυτόν ήχο στα μπουζούκια που προανέφερα...σύμφωνα με τα δικές σας κατασκευές!!....τα δικά σας "καπάκια"!!!!
Εμένα δεν μ' αρέσουν ούτε τα πολύ μπάσα ,αλλά ούτε τα πολύ πρίμα(μ άρέσουν προς το μπάσο καλύτερα)
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους και για τις κατασκευές αλλά και για το παίξιμο!!!!!!
Ξεκινάω με αλφαβητική σειρά!!!(μικρά ονόματα):
Αποστόλη στο τρίχορδο κελεμπέκι που άκουσα ....παίζεις πολύ πίσω την πένα και το παίξιμό σου μου θυμίζει τον εκπληκτικό "Γιάννη Μωραίτη" Μπράβο!!!!
Έχω την εντύπωση , ότι το όργανο Σπουρδαλακίζει που λέει και ο Ζαρκάδας!!!!αλλά νομίζω ότι το στυλ αυτό σου αρέσει σύμφωνα με το παιξιμό σου. Άξιος!!!!!!!!!!!
Κωνσταντίνε !! έχεις γράψει ότι έφτιαξες ένα και μοναδικό όργανο .......ε δεν χρειάζεται να φτιάξεις άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φίλε έγραψες ιστορία!!!!!!!!!!Απ' τα κορυφαία όργανα....είναι εφάμιλλο μ' αυτά που άκουσα!!!!!!!!!!!άντε φτιάξε κι αυτό με τις σκαφτές..."τελευταίο"!!!!
Μάνο!!!αν σου πω ότι 5 λεπτά πριν γράψω την "απάντηση" μου είχα μιλήσει με την πεθερά μου στο τηλέφωνο θα με πιστέψεις!!!!!!!!!
Στο τρίχορδο Αφρικανική καρυδιά .....ο ήχος μοιάζει με του Αποστόλη.....το παίξιμο "παλιό" και ρεμπέτικο!! Συγχαρητήρια!!!
Νικόλα!!!!!γνωρίζεις την γνώμη μου για σένα.." ΔΑΣΚΑΛΟΣ "...δεν θυμάμαι πιο απ' όλα τα μπουζούκια που έχεις φτιάξει ...είναι αυτό που δεν μ' άρεσε !!!!!!
Νίκο!!!στον τζουρά Αιγαλιώτικο ...μ' άρεσε και ο ήχος και το παίξιμο....και 'συ "ρεμπέτης" . Συγχαρητήρια!!!!
Όσον αφορά το "βύθισμα" στο καπάκι....... ας φτιάξει ο καθένας ότι γουστάρει