Αποστολέας Θέμα: κιθαρονι?  (Αναγνώστηκε 43757 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: κιθαρονι?
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 08:32:10 μμ »
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΞΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.....ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 09:55:16 μμ »
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ.
Όλα είναι σχετικά Κώστα.. Αν δεν ανακαλυπτα το όργανο κάποιος θα το πετούσε γιατί ήταν "χαλασμένο", αν είχε ταμπελακι μάλλον δεν θα το αναλαμβανες και τότε μάλλον θα το έκανα εγώ.. Και σε σχέση με εμένα εσύ είσαι ιερό τέρας της οργανοποιιας..  ;D
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 10:04:04 μμ »
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΣΕΤΑΡΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

Demetrio

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 18, 2014, 12:10:11 μμ »
Ωραία πάει το κιθαρόνι! Bravo!

Το BMW ομως ειναι το κατι αλλο..
Αντε να το πιάσεις κι αυτό γιατι το βλέπω οτι σε φωνάζει να το κάνεις κούκλα!

Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε! ;)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 18, 2014, 08:47:39 μμ »
ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΒΕΡΝΙΚΑΚΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΜΑΛΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ......................
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΤΑΣΤΙΕΡΑ.

ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΒMW? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ?
ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ  ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟ.

Μακρής Δημήτρης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαύρη μουριά, παλίσσανδρος
Απ: Απ: κιθαρονι?
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 18, 2014, 10:45:35 μμ »
ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΒΕΡΝΙΚΑΚΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΜΑΛΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ......................
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΤΑΣΤΙΕΡΑ.

ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΒMW? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ?
ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ  ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟ.
Μπραβο Κωστα!! Πολυ προσεκτικη δουλεια κανεις!! Το ανεστησες το οργανο!! Του αξιζε ενας Ζαρκαδας παντως για να ερθει στα ισια του οποιος κι αν ηταν ο κατασκευαστης γνωστος ή μη!!

Demetrio

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 09:54:15 πμ »
Κώστα συμπάσχουμε! χαχα
Εχω ενα καινούργιο σχετικά BMW GS 800 και μερικές Βέσπες..
Ψάχνω παράλληλα κανα BMW για Cafe Racer, Scrambler ή και κλασσικό.
Μιλάς για Norton, Royal Enfield, Triumph κτλ... Μια Enfield 500 που ειχα βρεί δεν ειχε χαρτιά και δε με έψησε..

Δημήτρη συγγνώμη για το Off Topic!

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 04:30:52 μμ »
Τι συγνώμη δικός μου είσαι κι εσύ! Έχω μια ραλλύ 200 σε κομμάτια που ανακατασκευάζω εδώ και 4 χρόνια  :D
Με το 850 μεχρι να έρθει ο υιός είχα γίνει ένα με τη σέλα, κι όσο για το μεγάλο μου μεράκι τα cafe... πρόσφατα πουλήθηκε σε εξευτελιστική τιμή από ένα συχωρεμένο πια γεροντάκι μια HOREX του '50 σε λειτουργικότατη κατάσταση... κ όπως λέει και ο Κώστας μόλις το έμαθα έβαλα τα κλάματα επι τόπου... πρόλαβε άλλος αδερφέ...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 09:56:06 μμ »
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ HOREX REGINA  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝΕ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ 90 ΠΗΡΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ MATSHLES TOY ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΗ, ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΡΕΞΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ? ΟΧΙ ΡΕ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΑΦΟΥ ΡΕ ΕΣΥ ΚΛΑΙΣ...............ΣΟΒΑΡΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!!

ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ROUDGE 500 SPESIAL  ΚΑΙ ΛΕΕΙ.............ΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΩ  ΟΣΑ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ.

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 10:05:09 μμ »
ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ROUDGE 500 SPESIAL  ΚΑΙ ΛΕΕΙ.............ΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΩ  ΟΣΑ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ.

Κοίτα ρε πού πάνε και πέφτουνε τα μηχανάκια αυτά... Εγώ κοιτάω το ζέφυρο στο γκαράζ και περιμένω να βρω χρόνο να αρχίσω το ξήλωμα κι ο άλλος έχει την εγγλέζα και περιμένει να πάρει τα λεφτά.. γαμώ τα λεφτά..!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 09:26:53 μμ »
ΜMMMM................. ZEPHYR??????

ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΤΡΟΧΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΚΙΘΑΡΟΝΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΙΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΛΑΝΙΣΩ ( ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ) ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ. ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΦΩΤΟ ΑΥΡΙΟ....................ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΤΟΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ..................

Demetrio

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 22, 2014, 03:00:08 μμ »
Γι βάλτε καμια φώτο απ το κιθαρόνι να δούμε πως παει και θα ανοίξουμε νεο τοπικ για τα δίτροχα..  ;)

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #117 στις: Δεκεμβρίου 22, 2014, 08:52:37 μμ »
Φωτο θα ανεβάσει ο Κώστας.. Εσύ θα μου βρεις ενα μοτερ 200αρι για τη ραλλυ να δουλεύει?

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΛΑΝΙΣΩ ( ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ) ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ. ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΦΩΤΟ ΑΥΡΙΟ....................ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΤΟΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ..................

Θέλω να το δω αυτό πώς γίνεται.. Εγώ έχω ανάγκη από πέντε έξι εφτά ποτάκια να συνέλθω..

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #118 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 07:58:39 μμ »
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΤΣ ( ΜΠΛΙΑΧ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ,ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΚΛΠ , ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ 3-5-7-10-12

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #119 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 08:00:19 μμ »
ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ.........................

Tags: