Τελειώνω σιγά σιγά και το σκάφος για το τριχορδάκι άντε να δούμε τι θα φτιάξω τελικά
Παράθεση από: Γκουντάρας Κωστας στις Αυγούστου 26, 2014, 01:29:26 μμωραιος χρηστοτο εκανα και εγω αυτο με τον τακο. Σήμερα μου μπήκε και η ιδέα να βαλω συρματινους μπερντεδες.εχει σχεδον τελειωσει η καρυδα αλλα δεν εχω φωτογραφική για να σας την δήξω .ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΥΣ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ. ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΦΙΛΙΚΑ..........................
ωραιος χρηστοτο εκανα και εγω αυτο με τον τακο. Σήμερα μου μπήκε και η ιδέα να βαλω συρματινους μπερντεδες.εχει σχεδον τελειωσει η καρυδα αλλα δεν εχω φωτογραφική για να σας την δήξω .
Μετά τις διαδικτυακές (Kostas7) και τηλεφωνικές (John2004) διορθώσεις άλλα τα καμάρια στο τζουρά... [ Invalid Attachment ] Το πέτυχα τώρα?
να και η καρυδα οπως ειναι τωρα.
Παράθεση από: Metallikas στις Αυγούστου 26, 2014, 07:31:39 μμΜετά τις διαδικτυακές (Kostas7) και τηλεφωνικές (John2004) διορθώσεις άλλα τα καμάρια στο τζουρά... [ Invalid Attachment ] Το πέτυχα τώρα?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΣΕΝΑ? ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?