στον μαυρομουστακη εχθες εσυ ηρθες?και μιλησες με το σακη
Πανέμορφα πράγματα βλέπουμε κάθε μέρα!Επιτέλους τελειώσαμε!Θα ακολουθήσουν περισσότερες φωτογραφίες και ήχος μετά το τελικό σετάρισμα
Παράθεση από: παυλος στις Μαΐου 14, 2014, 07:55:26 μμστον μαυρομουστακη εχθες εσυ ηρθες?και μιλησες με το σακηΠαύλο εγώ ήμουν στον μαυρομουστακη χθες... πήρα την χορδιέρα... κρίμα που δεν το ήξερα να σε γνώριζα από κοντά!!Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ!! Τι καλύτερο από το να ακούω τέτοια λόγια ειδικά από εσένα!! Ήμουν σίγουρος πως η κατα γράμμα εφαρμογή των προτάσεών σου θα είχε καλό αποτέλεσμα!!
Πςςςςςςςςςςςςςςςς...............ΜΕ ΞΕΡΑΝΕΣ ΡΕ . ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΑΛΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΕ.ΥΓ. ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΝΤΙΝΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.
τα καλωδια γιατι τα δειχνεις στην φωτογραφια για αριστεροτητες η να πεις οτι στην αθηνα εχει και ηλεκτρικο ρευμα στοπ.