Εγώ το σίρμα που έχω πάρει το πήρα απ το βιομηχανικό πάρκο στα χανιά,αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναβρώ εκεί γιατί απ'ότι φαίνεται δεν το βουλεύουν και πολύ.
Insect θα διαφωνίσω μαζί σου όσον αφορά το κόστος,ένα ζευγάρι καλό(σχετικό είναι βέβαια αυτό μιας και πρόκειτε για ήχο)μπορεί αν φτάσει και 200 ευρό ή και παραπάνω.Εγώ αυτοί που κοιτούσα είχαν περίπου 90 ευρό ο ένας και έτσι απόφάσισα να φτιάξω δικούς μου,τώρα βέβαια είμαι ακόμα στην κατασκευή του περιστροφέα για να τυλίγω τα πηνία.
Όσον αφορά το καλώδιο αυτόν εδώ τον βρήκα πιο φθηνό απ τους άλλους
http://stores.ebay.com/Brocotts_Magnet---Winding-Wire_W0QQLHQ5fSellerWithStoreZ1QQLHQ5fTitleDescZ1QQ_fsubZ11474544QQ_sasiZ1QQ_sidZ167189481QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322
Πάντως αν είναι να παραγγείλει κάποιος ας μου στείλε pm να κανονίσουμε να πάρουμε μαζί,εφόσον γίνεται απόστολή σε διαφορετικές διευθύνσεις.
ευχαριστώ πολύ ...... δεν τον είδα τον άγγλο.....όλο αμερικανάκια μου έβγαζε το bay......
γιατί το ψάχνετε ρε παίδες ..... ο παραπάνω είναι αγγλία....δίνει 1οο γραμμαρια awg42 με 10 ευρούλια σύνολικά .....(πιστεύω να βλεπω καλά).....μιά χαρά είναι για πρώτη δοκιμή.......αν πάει καλά βλέπουμε.....
εγώ προς το παρόν ξετυλίγω με ταχύτητα 1000 στροφές σε 42 λεπτά...έχει και χρονόμετρο η πατέντα....

κομμάτια απο παλιό video (άξονας ρουλεμανάτος) ..... φούρνο μικροκυμάτων , και χειροκίνητο τροχό ακονίσματος (η πέτρα έφυγε)...
.......μετρητής στροφών απο stepper (εκείνο το ηλίθιο όργανο γυμναστικής που χοροπηδάς επάνω του)...
.....έχει έναν αισθητήρα που ανιχνεύει τα μαγνητάκια που φαίνονται κολλημένα στη βίδα (2 φωτό)...και προσθέτει +1 σε κάθε γύρισμα.....μετράει και χρόνο ..... κάπως χρήσιμο.....καθώς και θερμίδες.....για όσους έχουν κιλά παραπάνω....
....για 10 ευρά δεν αξίζει το ξετύλιγμα βέβαια ..... αλλά ήταν μιά καλή δοκιμή της πατέντας......μετά θα δοκιμάσω και το τύλιγμα.....και στη συνέχεια βλέπουμε για σύρμα καινούργιο.
η σκούρη μόνωση (που κοκκινίζει) είναι προς αποφυγήν......είναι "βερνίκι" (enameled) και σπάει όταν ψιλοζοριστεί
το ανοικτό χρώμα είναι πολυουρεθάνη .....διαφόρων ειδών.