Καπακι γερμανικο ελατο, πλατη & πλαινα ινδικο παλλισανδρο, μπρατσο (ετοιμο ομως) κεδρο, ταστιερα εβενος , (65αρα), ολα απο ματιντερ, εκτος απο ροζετα κλειδια κ καβαλαρηδες απο ebay. Σιλερ νιτρου βερνιλακ, οπως κ λουστρο γυαλιστερο νιτρου βερνιλακ 1420. τα 2 πρωτα χερια σιλερ χωρις τριψιμο, μετα αλλα 2 με ενδιαμεσο τριψιμο 240 σιλεροχαρτο. τωρα για τελικο λεω να ριξω 2 χερια, με ενδιαμεσω τριψιμο ελαφρυ, 320 φρικατ. τις πρωτες 4 κιθαρες τις κατεστρεψα με αλλου ειδους ομως λουστρα. την 5η ομως που εφτιαξα την λουστραρισε καταπληκτικα μελος του φορουμ επαγγελματιας, μου εβαλε κ φιλετα γυρω-γυρω, κ μαλιστα αφιλοκερδως...τον οποιο ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! (δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθει το ονομα του...). Νασο μου καλα βλεπεις στην ροζετα, μου ξεφυγε ''λιγο'', δεν εχω ρουτερ βλεπεις (κ να παρω, ουτε ξερω να το χρησιμοποιω!) κ τα κανω ολα στο χερι! με φαλτσετα κ μικρο σκαρπελακι! τα δε φιλετα μου εβγαλαν το λαδι...δεν γιναν κ καλα αλλα δεν πειραζει.. ελπιζω να εχει καλο ηχο ομως! Η ενασχολιση μου με το ''σπορ'' ηλθε μετα τις σπουδες μου στην κλασικη κιθαρα, θελοντας να φτιαξω ενα εν παση περιπτωση αξιοπρεπες ηχητικα οργανο. σιγα-σιγα μπηκε κ το μικροβιο του να ειναι κ ομορφη... ευχαριστω ολους σας για τα καλα σχολια. ενα μονον εχω να πω: ειναι μεγαλη υποθεση να κατεβαινω στην αποθηκη κ να ασχολουμαι, κλεινοντας απ'εξω ολα τα προβληματα. το μυαλο ταξιδευει... Νασο οτι θελεις κ μπορω να σε βοηθησω με τα λιγα που ξερω πες μου.