Τελικα εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος μου ο ομορφαντρας ο georgesk.Στενεψα τον καβαλαρη λιγο , κατεβασα και τις χορδες, και ηρθε κι εστρωσε τ οργανο.Δεν βγαζει ομως βραχναδα αφου εχει σκαφος μεσαιο μεγεθος.Οσα ειδα και στο ιντερνετ με βραχναδα οπως τη θελω, εχουν σκαφτο αλλα και μικρο σκαφος.Αλλος ενας τζουρας που...γκρινιαζει βραχνα κι εχω παθει πλακα μαζι του, βρισκετε στο σπιτι του φιλου μου του Ανδρεου, κι ειναι σκαφτος κι αυτος.Μα το ειπε κι ο blekos....... οτι και να κανεις....η ντουγα δε θα πιασει ποτε τον ηχο του σκαφτου.Το επομενο λοιπον που θα φτιαξω θα ειναι σκαφτο.......για την ωρα θα ξεχαρμανιασω με τον σκαφτο του φιλου μου του Γιαννη, αφου τον επισκευασω πρωτα.Εχω τρομερη περιεργεια να δω μετα την επισκευη ποσο θα αλλαξει αυτος ο ηχος που μου σπαραζει την καρδια.Ευχομαι να μην αλλαξει καθολου.
Κυριοι σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε, και για τα υπερ του δεοντος καλα σας σχολια.Εντος των ημερων θα ανεβασω κατι με το οργανο στα ισια του πλεον να μου πειτε.
ΥΓ. Αααααααααυτος επαιζε ετσι.Σκαφτος απο καρυδια και μηκος χορδης 60,5. Βραχναδα, μαγκια, ρεμπετοσκυλο του κερατα, αλλα και βαρος πολυ.Τρεις κοντρες χοντρο weger ειχα βαλει στο μανικο.Ετσι ηξερα ετσι εφτιαχνα τοτε.Τελικα περυσι τον χαρησα με ολη μου την καρδια, στον γιατρο που χειρουργησε την καρδια του πατερα μου, και δεν μας ζητησε και φραγκο.Ηταν και Σμυρνιος, ηταν και καυλιαρης, και πιστευω το εκτιμησε.