Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο από εργαστήρια Νοέμβριος 2012  (Αναγνώστηκε 30689 φορές)

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
Απ: Φωτογραφίες και βίντεο από εργαστήρια Νοέμβριος 2012
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 08:02:30 μμ »
ρε Κωστη το οργανο φυσαει λεμε......ειδα το βιντεο,αυτο που ψαχνεις δεν νομιζω πως θα το βρεις διοτι το σκαφος που εχεις κανει ειναι μεγαλο για τζουρα.Ο αλλος επειδη εχει μικρο σκαφακι,εχει αυτον τον ηχο φιλε.....αυτο πιστευω!!!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 09:30:27 μμ »
Μαστρο-Κωστα ειναι λιγο ξεκουρδιστα και ειδικοτερα ο νεος....η ρε.

Αν δεν κανω λαθος ο παλιος ειναι σκαφτος σωστα;....
Ε οτι και να κανεις....η ντουγα δε θα πιασει ποτς τον ηχο του σκαφτου...αλλη χαρη το ενα αλλη το αλλο!

Δε με χαλαει ο ηχος του νεου,απλα ειναι  πιο μπουζουκισιος ηχος παρα τζουραδισιος.Ακουγεται λιγο ξερος ετσι;

Και κατι τελευταιο....αυτο το Ω-Α!!! που ακουγεται στο τελος τι ηχητικο εφε ειναι;

χα χα το Ω-Α ειναι Γκακα.............χα χα δηλαδη οχι.Σαν να λεω στον τζουρα.......... δεν λες τιποτα.Ναι ρε BLEKO ο παλιος ειναι σκαφτος .Λες να ειναι απο αυτο?Εχω φτιαξει τετοιο ηχο σε τζουρα και ηταν σκαφτος καρυδια.Και του Μουφλουζελη σκαφτος ηταν . Βρε λες τζαμπα να στεναχωρεθηκα?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 09:35:22 μμ »
Καλο μηνα παιδια.....!!!
Δημητρη φαντασου να το εκανες και στην σεγα παγκου......φαντασου !!!!!
Γιανναρε εισαι φοβερος,τυφλα να εχουν οι επαγγελματιες φιλε....!!!!
Κωστα το τζουραδακι σου ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει......μιλαω πολυ σοβαρα.....!!!
Αν μου επιτρεπεις να πω κι εγω μια μ@@@@κια......λοιπον εγω πιστευω για τον ηχο πως αμα κατεβασεις τις χορδες και κανεις πιο κωνικο το πισω προσκεφαλο και επισης πιο λεπτο και κωνικο τον καβαλαρη,ο ηχος θα καθαρισει πολυ.......ααα.....και προσεξε τα αυλακια στα κοκαλα να ειναι καθαρα χωρις γρεζια....!!!
Αντε με το καλο και περιμενουμε να τον ακουσουμε και ασε τις ηττοπαθειες για αλλους φιλε....!!!!

Τελικα ειδες ο επαγγελματιας μουσικος? Αμεσως το πιασε το θεμα.Φιλε μολις ανεβασα το βιντεο ασχοληθηκα λιγο με τον καβαλαρη, και ψιλοκατεβασα τις χορδες.Αλλαξε προς το καλυτερο οχι αυτο που ζηταω αλλα προς το καλυτερο.Αν ασχοληθω λιγο δηλαδη θα φτιαξει κι αλλο.Φιλε σε παραδεχομαι

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 10:38:22 μμ »
Κωστη γελαω ρε φιλε στο τελος  που δεν σου αρεσει!!!
Το δικο σου ειναι μεγαλυτερο ρε φιλε σχεδον διπλασιο σκαφος!
Δεν γινεται να βγαλει τον ηχο του τζουρα!!!

Ειναι αστερι ομως απο ηχο!! Ξεκολα απο τον τζουρα και τον ηχο που βγαζει!
Το δικο σου ειναι πολυ καλο και δυνατο!!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 10:52:16 μμ »
Για να δωσω μια ιδεα του τι ενοω για τον ηχο.Παρελαβα σημερα ενα τζουραδακι απο φιλο ο οποιος το ειχε φτιαξει στην αρχη της καριερας του με οτι μεσα ειχε, κι οτι γνωσεις γνωριζε.Μανικο χοντρο,μπρατσο ελαφρως εμπρος, καπακι χοντρο βαμενο οπως οπως, και οι χορδες στο θεο.Αλλα ο ηχος του.............Βραχνα θεικος, φυλακοβιος, συρματινος....αλλο πραμα.Ετσι λοιπον και πριν πειραξω τον δικο μου που ειναι καινουριος , τους εκανα συγκριτικο τεστ.Ο Μουφλουζελης θυμαμαι ειχε εναν που επαιζε ετσι...................

http://youtu.be/XRxh8kT8GDU

τα σκυλια μας πηρανε χαμπαρι λεμε..............

Κι εσένα αγαπητέ μου μουρμουρόκωλε  ;D ;D σε άφησα για το τέλος. Λοιπόν γ@@ώ τον Δία και την Ήρα. Εϊναι δυνατόν να συγκρίνεις το ΠΙΤ (πρώτο όργανο) με την οργανάρα (δεύτερο και δικό σου) ? Οταν έγραψες ότι δεν σου άρεσε ο ήχος,  περίμενα να ακούσω κάτι ......... Εγώ άκουσα ήχο που τα σπάει. Δεν δίνω καμμία σημασία στο ότι ακούγεται λίγο ακούρδιστο. ΑΥτό φτιάχνει πανεύκολα. Δίνω όμως σημασία στον ήχο που βγάζει. Εμένα με τρελαίνει !!!!!!!!!!! Φίλε θα το αγόραζα ευχαρίστως.

Υ.Γ.  Α και τάισε τα σκυλιά να μην γαυγίζουν
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 01:31:37 μμ »
Κώστα πολύ ιδιαίτερος ήχος και δυνατός και πολύ όμορφο σχέδιο (ολο),κατάλληλο για παίξιμο υποχθόνιων βαριών ρεμπέτικων.Είσαι ωραίος
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 02:58:28 μμ »
Τελικα εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος μου ο ομορφαντρας ο georgesk.Στενεψα τον καβαλαρη λιγο , κατεβασα και τις χορδες, και ηρθε κι εστρωσε τ οργανο.Δεν βγαζει ομως βραχναδα αφου εχει σκαφος μεσαιο μεγεθος.Οσα ειδα και στο ιντερνετ με βραχναδα οπως τη θελω, εχουν σκαφτο αλλα και μικρο σκαφος.Αλλος ενας τζουρας που...γκρινιαζει βραχνα κι εχω παθει πλακα μαζι του, βρισκετε στο σπιτι του φιλου μου του Ανδρεου, κι ειναι σκαφτος κι αυτος.Μα το ειπε κι ο blekos....... οτι και να κανεις....η ντουγα δε θα πιασει ποτε τον ηχο του σκαφτου.Το επομενο λοιπον που θα φτιαξω θα ειναι σκαφτο.......για την ωρα θα ξεχαρμανιασω με τον σκαφτο του φιλου μου του Γιαννη, αφου τον επισκευασω πρωτα.Εχω τρομερη περιεργεια να δω μετα την επισκευη ποσο θα αλλαξει αυτος ο ηχος που μου σπαραζει την καρδια.Ευχομαι να μην αλλαξει καθολου.
Κυριοι σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε, και για τα υπερ του δεοντος καλα σας σχολια.Εντος των ημερων θα ανεβασω κατι με το οργανο στα ισια του πλεον να μου πειτε.

ΥΓ. Αααααααααυτος επαιζε ετσι.Σκαφτος απο καρυδια και μηκος χορδης 60,5. Βραχναδα, μαγκια, ρεμπετοσκυλο του κερατα, αλλα και βαρος πολυ.Τρεις κοντρες χοντρο weger ειχα βαλει στο μανικο.Ετσι ηξερα ετσι εφτιαχνα τοτε.Τελικα περυσι τον χαρησα με ολη μου την καρδια, στον γιατρο που χειρουργησε την καρδια του πατερα μου, και δεν μας ζητησε και φραγκο.Ηταν και Σμυρνιος, ηταν και καυλιαρης, και πιστευω το εκτιμησε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2012, 03:09:48 μμ από ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ »

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 07:44:05 μμ »
Ελα ρε μάστορα γιατί σκας μια χαρά είναι το όργανο και μπάνικο και πρωτότυπο και από ήχο λέει πολλά, αφού τον διόρθωσες λοιπόν τον ήχο κάνε ένα δεύτερο βίντεο να τα ακούσουμε το όργανο.
Πάντως τον ήχο που θες να πιάσεις ξέρεις που θα τον βρεις, σκάψε καμιά καρυδιά και θα γουστάρεις   :) 

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 10:29:11 μμ »
Εσυ κεδρε τι νεα? Ετοιμασες κατι να δουμε? Κατι ελεγες οτι θα μας δειξεις.Τιποτα?

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 10:16:48 πμ »
Καλημέρα νομιζω οι απαιτησεις του Μαστρο Ζαρκ ανεβαινουν και καλα κανει εφ'οσον το οργανο ειναι πλεον ολικης δικης του κατασκευης.Εμενα παντως δεν με χαλαει ο ηχος του οργανου αλλα με τις οδηγιες των φιλων εχει μεγαλη πιθανοτητα βελτιωσης.Βεβαια οτι το οργανο σιγα σιγα ανοιγει δεν ειναι μυθος πωλησιακος αλλα και το οτι το πρωτο ακουσμα ενος οργανου το χαρακτηριζει  παλι λαθος δεν ειναι, οπως και να εχει πολλα πολλα μπραβο στον φιλο Κωστα

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 12:05:35 μμ »
Ελα ρε μαστορα!!! εισαι απιαστος σαν το ζαρκαδι τελικα.Οταν εψαχνα μπουζουκι να αγορασω ηθελα τετοιον ηχο,θα το αγοραζα αμεσως.Απορω τι δεν σου αρεσε,ισως μαλλον περιμενες Μουφλουζελικο ηχο,οχι το ηχειο που εφτιαξες ειναι μεγαλο για τετοιο ηχο,αλλα πετυχες εναν παλαιικο μπουζουκιστικο ηχο,αγαπησε το μην ερθω και στο παρω εγω.Για πες διαστασεις ηχειου(μηκος,πλατος,βαθος)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 10:35:15 μμ »
Χρηστο μηκος σκαφους 31
πλατος 19
βαθος 17
δεν μου απαντησες που σε ρωτησα γιατι θες να τα παρατησεις

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 09:46:11 πμ »
Ευχαριστω. Κωστα νομιζα πως ειχες καταλαβει απο το φατσοβιβλιο, αν δεν κανω λαθος απαντησες στα γραφομενα τα δικα μου και του βαγγελη,τελος παντων  δεν τρεχει κατι θα τα πω κι εδω,εχω ανοιξει δουλειες (οδοντιατρεια) σε 2 πολεις και ειμαι συνεχεια στο δρομο συν την αυξημενη απασχοληση,ομως βλεπω πως μονο  νεκρος θα αποστασιοποιηθω απο την οργανοποιια  χαχαχαα,αν και ειμαι κομματια οταν γυρναω σπιτι αρχισα να "ζεσταινομαι" παλι, ξεκινησα να φτιαχνω ενα ακομη καλουπι ,μην με ρωτησεις για τι οργανο και ποσες χορδες θα εχει.......καλη συνεχεια αδελφια!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2012, 10:31:40 πμ από Χρήστος Φυλλαρίδης »

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 04:55:06 μμ »
Χρησταρα αδερφε δεν ηξερα οτι εισαι γιατρος.Παρακαλα να εχεις δουλειτσα και εδω ειμαστε εμεις δεν φευγουμε.

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 05:47:47 μμ »
χρηστο προσεχε μην ερθει στο ιατρειο σου κανενας πελατης και σου ζητησει να του φτιαξεις γεφυρα και του βαλεις κανεναν καβαλαρη στο στομα ;D

Tags: