Αποστολέας Θέμα: Καινουργια λυρα  (Αναγνώστηκε 70782 φορές)

Dimitris Kriti

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαυρη μουρια εκατο και βαλε χρονων!!!
Απ: Καινουργια λυρα
« Απάντηση #225 στις: Μαΐου 30, 2013, 11:15:07 μμ »
Γιαννη χαιρομαι ιδιαιτερα που βλεπω τη λυρα σου "στολισμενη" με φυσικα υλικα και οχι πλαστικο. Πιστευω πως πρεπει καποια στιγμη να κλεισει αυτος ο κυκλος που ανοιξε η γενια του Σταγακη, και η Κρητικη λυρα να επανελθει στην ποηγουμενη της μορφη. Εχει καταντησει σουργελο με τις ασετοπαστες και τα μπιχλιμπιδια. Την πρωτη μου ετσι την εκανα και 'γω, αλλα ΔΕΝ θα ξαναχρησιμοποιησω πλαστικο...

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #226 στις: Μαΐου 31, 2013, 01:06:06 πμ »
ευχαριστώ πολύ παιδιά.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #227 στις: Μαΐου 31, 2013, 12:01:03 μμ »
Παράθεση
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομουν πως θα εφτιαχνα μεχρι την εκθεση, αλλα ειναι πλεον πολυ περιορισμενος ο χρονος και η βιασυνη μου με εκανε να κανω αρκετα λαθη και τσαπατσουλιες

Μην τον ακούτε ρε παιδιά.Δεν είναι τραγικά τα πράγματα.Πολύ όμορφο είναι το λυράκι, που το έχω δει από κοντά...

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #228 στις: Μαΐου 31, 2013, 05:05:30 μμ »
Παράθεση
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομουν πως θα εφτιαχνα μεχρι την εκθεση, αλλα ειναι πλεον πολυ περιορισμενος ο χρονος και η βιασυνη μου με εκανε να κανω αρκετα λαθη και τσαπατσουλιες

Μην τον ακούτε ρε παιδιά.Δεν είναι τραγικά τα πράγματα.Πολύ όμορφο είναι το λυράκι, που το έχω δει από κοντά...

οχι ρε συ Γιαννη, δεν ειναι τραγικα τα πραγματα. Δεν θα βγαλω και αχρηστο δικο μου λυρακι! Μια χαρα ειναι αλλα.... Μου σπαει τα νευρα ομως που δεν ειχα τον χρονο το δουλεψω οπως ηθελα. οσο καιρο δεν ειχα εργαστηριο παραπονιομουν. Και τωρα που εχω, δεν εχω χρονο να παω. Οποτε αφου τα πηρα λιγο κρανιοεγκεφαλικα εχθες αποφασισα και πηρα μαζι μου ενα μισοσκαμενο λυρακι που ειχα στο σπιτι, στο παλιο εργαστηριο. Στο μαγαζι! εκει που εχω απεριοριστο χρονο. Αντι να βαραω μυγες θα σκαβω το λυρακι! Σαν τον παλιο καλο καιρο πανω στον καταψυκτη! (ρωτα τον κεδρο που το εχει δει απο κοντα) Οποτε υπαρχει μια πιθανοτητα να εχω αλλο ενα μαζι μου στην εκθεση.

giorikas

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 50
« Απάντηση #229 στις: Μαΐου 31, 2013, 10:23:23 μμ »
φιλε  γιαννη   ενα  μεγαλο  μπραβο  και  απο  μενα  και  οσο  για  της  ατελειες που  λες  να  ξερεις  το  καλυτερο  εργαλειο  ειναι   η υπομονη  βαλτην  στο  εργαστηριο  και  το  αποτελεσμα  ειναι  σιγουρο.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #230 στις: Μαΐου 31, 2013, 10:33:20 μμ »
ναι ρε Γιάννη εκεί στον καταψύκτη πάνω με το μικρό το μεγγενάκι ;D μια χαρα δουλεια κάνεις κ εκεί, όσο για την υπομονή που λεει ο φιλος Γιώργος θέλω κ εγώ, που πουλάνε ρε παιδιά; ααααααααχ αδυναμίες τι να κάνω; >:( >:(

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #231 στις: Μαΐου 31, 2013, 10:42:07 μμ »
φιλε  γιαννη   ενα  μεγαλο  μπραβο  και  απο  μενα  και  οσο  για  της  ατελειες που  λες  να  ξερεις  το  καλυτερο  εργαλειο  ειναι   η υπομονη  βαλτην  στο  εργαστηριο  και  το  αποτελεσμα  ειναι  σιγουρο.

ευχαριστω Γιωργο.  το ξερω αλλα ο χρονος ειναι περιορισμενος και κανω λαθη απο βιασυνη. Δε βαριεσαι θα τα φτιαξω ολα στην πορεια.

ναι ρε Γιάννη εκεί στον καταψύκτη πάνω με το μικρό το μεγγενάκι ;D μια χαρα δουλεια κάνεις κ εκεί, όσο για την υπομονή που λεει ο φιλος Γιώργος θέλω κ εγώ, που πουλάνε ρε παιδιά; ααααααααχ αδυναμίες τι να κάνω; >:( >:(

δεν πουλανε ρε Χρησταρα, να περιμενουμε να παρουμε συνταξη και εμεις, για να εχουμε ολο τον χρονο μποστα μας. Φιλε χθες που δουλευα στο μεγγενακι θυμηθηκα τα παλια. ταλαιπωρια μεν αλλα ασχολουμε με κατι τουλαχιστον.

Dimitris Kriti

• Sr. Member
« Απάντηση #232 στις: Μαΐου 31, 2013, 11:04:14 μμ »
Αμα δειτε το εργαστιρι μου... Ενα δωματιακι στο θερμοκηποιο που νοικιαζω, με λαμαρινα απο πανω, πιανει 38 βαθμους τωρα και το χειμωνα σταζει νερα! ;D

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #233 στις: Μαΐου 31, 2013, 11:08:45 μμ »
Αμα δειτε το εργαστιρι μου... Ενα δωματιακι στο θερμοκηποιο που νοικιαζω, με λαμαρινα απο πανω, πιανει 38 βαθμους τωρα και το χειμωνα σταζει νερα! ;D

θα το δουμε προσεχως!!!

Dimitris Kriti

• Sr. Member
« Απάντηση #234 στις: Μαΐου 31, 2013, 11:11:30 μμ »
Αντε, σε περιμενω!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #235 στις: Ιουνίου 08, 2013, 12:53:07 μμ »
προχωραω μπας και προλαβω και αυτο αλλα με απελπιστηκα αργους ρυθμους

[ Invalid Attachment ]

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #236 στις: Ιουνίου 09, 2013, 10:36:08 μμ »
προχωραμε.   εχουμε χρονο. μπορει να ειναι 6 μερες μονο αλλα ειναι και 7 νυχτες! ;D
εχει να πεσει ξενυχτι.

[ Invalid Attachment ]

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 10, 2013, 12:53:10 πμ »
μ αρέσει που λες οτι πας και χαλαρά παναθεμάσε  ;D το γρήγορο ποιο είναι δηλαδή  ::)
(((((((((((((((((ταστιέρα;)))))))))))))))))))))))))

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #238 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:26:49 μμ »
αντε αλλο ενα βηματακι, αλλα ειναι πολυς ακομα ο δρομος.

[ Invalid Attachment ]

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #239 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:16:10 μμ »
ωραίο χρώμα

Tags: