Δημητρηδες (kriti-Ανδρεου-Βλαχος-theodoropoulos) Κωστακη Αλεξανδρε Νασο Βαγγελη Χρηστο και Γιαννηδες ευχαρηστω για τα καλα σας λογια.
Γιάννη,
εσύ κι ο Δημήτρης (Μακρής) θα με κάνετε ν΄αρχίσω να συμπαθώ τις λύρες!!!
Τριανταφυλλε καλο θα ειναι αυτο αμα το πετυχουμε! Μονο που υπαρχει μια τεραστια διαφορα. Ο Δημητρης παιζει ο ιδιος οταν παρουσιαζει τις λυρες του, και μαλιστα πολυ καλα, ενω εγω ακομα γρατζουναω!
Γεια σου ρε συνονοματε, ειμαι σιγουρος οτι ειναι αριστουργημα και με το καλο να τη δουμε και απο κοντα στην εκθεση!
Γιανναρε οτι θα την δουμε, θα την δουμε. Τωρα για το αριστουργημα μη βαλεις και το χερι στην φωτια!
καπου εδω κλεινει λοιπον ο κυκλος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΥΡΑ. Τρια λυρακια απο εκθεση σε εκθεση. Δεν ειναι ασχημα αλλα αν ειχαμε και λιγο χρονο παραπανω κατι καλυτερο θα καταφερναμε.
σκαφος καρυδια ελληνικη
καπακι κεδρος καναδα
γλωσσα αμυγδαλια μαλλιωτικια!
καβαλαρης αμερικανικη καρυδια
πανω καβαλαρης και σημαδια γλωσσας εβενος
χορδοδετης αμυγδαλια
Στα ματια εφταπλο φιλετο απο καπλαμα καρυδια και βαμενης οξυας, οχι και πολυ πετυχημενο.
και στην περιφερεια του καπακιου πενταπλο με ενα εξωτερικο πιο παχη.
βερνικι ειναι γομαλακα διαφανη που χρησιμοποιησα για πρωτη φορα και ενω με την κοκκινη μεχρι τωρα εκρυβα και καμια ατελεια με αυτην τις τονιζα. Με αποτελεσμα σε καποια σημεια να φαινεται σαν λερωμενη, που σημαινει οτι θελει ολη παλι τριψιμο να μαζευτουν καποια χτυπηματα και ξανα βερνικι. Αμα προλαβουμε αλλιως μετα την εκθεση!
στην γλωσσα και στο χορδοδετη ΤΕΑΚ ΟΙΛ που ειχε προτεινει ο φιλος Σταματης, το οποιο σε σκουρα αλλα και κοκκινοπα ξυλα κανει θαυματα.
[ Invalid Attachment ]
το σκαφος ειναι το πρωτο απο τα 6 ομοια που ειχα διαμορφωσει εξωτερικα με τον παντογραφο.
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομουν πως θα εφτιαχνα μεχρι την εκθεση, αλλα ειναι πλεον πολυ περιορισμενος ο χρονος και η βιασυνη μου με εκανε να κανω αρκετα λαθη και τσαπατσουλιες. Και στα τρια λυρακια ενα θεμα με την εμφανιση το ειχα. Δεν πειραζει θα ερθουν και αλλα.