ρε παίδες ...το θέμα είναι πολύ βαθύτερο.....τι σημαίνει "ωραίο";;;..
..και γιατί ο κύριος Πυθαγόρας με τη χορδή του εντόπισε τα συγκεκριμένα διαστήματα και όχι άλλα ;;;.....μηπως η φυσιολογία του αυτιού;;;.....μήπως ο λαβύρινθος στο αυτάκι μας παράγει παραισθήσεις;;;;...
..κάτι σαν τα ανύπαρκτα χρώματα που δημιουργεί το ματάκι μας;;;;........
και γιατί μια μειωμένη πέμπτη δεν είναι "καλή" ;;;........(το θέμα αυτό πιστεύω ότι λύθηκε απο το Μπετόβεν με την γνωστή συμφωνία και απο το punk rock του '80) .......μήπως ο Shoenberg και οι δωδεκαφθογγικοί ήθελαν κάτι να μας πούν;;;;......
....εγώ πάντως προσπαθώ να τηρήσω , επι του πρακτέου , όλες αυτές τις ρίζες και τα τετράγωνα αλλά το πριόνι μου διαφωνεί ,,,
...και πάει κάτι νανόμετρα δεξια....κάτι μικρόμετρα αριστερά ...... και ακολουθεί γενικώς χαοτικές διαδρομές....."κβαντίζει"...
...αλλά μπορέι να΄ναι και το χέρι μου που τρέμει......η το αεράκι που φυσάει.......η μιά πεταλούδα που πέταξε στις Αντίλες.......
.....μ΄αρέσει αυτό το θέμα ......Πυθαγόρας.....ποίηση.....θεωρίεςς του χάους......μαλαματίνα......

ΥΓ ...και σημειωτέον ότι δεν θέλω να υποβαθμίσω το θέμα....ειναι σοβαρό...
....απλώς το διεστραμμένο μυαλό μου το βλέπει απο πολλές πλευρές ταυτόχρονα....ανήκουστες και απροσδιόριστες.......
ποιήση τελος για σημερα....