Αποστολέας Θέμα: Τρίβειο drum sander  (Αναγνώστηκε 26086 φορές)

thanpro

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: maple birdseye
  • Αριθμός κατασκευών: 2
Απ: Τρίβειο drum sander
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 22, 2014, 06:23:25 μμ »
είπα και εγώ να αναβαθμιστώ λίγο.
κυκλικό τριβείο με γωνιακό τροχό κλεμμένη η ιδέα... ;D
Κυριοι καλησπερα σας.Επιδη δεν ειναι υποχρεωτικο να διαβαζουμε ολοι τους κανονες ασφαλειας δεν σημαινει οτι μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε.Υπαρχουν κανονισμοι,κανονες ασφαλειας και σωματικης ακαιρεοτητας που γνωριζουν πολλοι,και θα επρεπε να συμβουλεψουν εμας τους αμαθεις.Παρ ολα αυτα Αλεξανδρε το υφος μου ειναι εντελος φιλικο και αναφερομαι φυσικα στα δεματικα που εχεις βαλει στην ιδιοκατασκευη σου με το τριβειο αυτο να γυρναει με 18000 στροφες αν δεν κανω λαθος.Και παλι φιλικα,Θανασης

alexandros

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 23, 2014, 09:15:31 μμ »
είπα και εγώ να αναβαθμιστώ λίγο.
κυκλικό τριβείο με γωνιακό τροχό κλεμμένη η ιδέα... ;D
Κυριοι καλησπερα σας.Επιδη δεν ειναι υποχρεωτικο να διαβαζουμε ολοι τους κανονες ασφαλειας δεν σημαινει οτι μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε.Υπαρχουν κανονισμοι,κανονες ασφαλειας και σωματικης ακαιρεοτητας που γνωριζουν πολλοι,και θα επρεπε να συμβουλεψουν εμας τους αμαθεις.Παρ ολα αυτα Αλεξανδρε το υφος μου ειναι εντελος φιλικο και αναφερομαι φυσικα στα δεματικα που εχεις βαλει στην ιδιοκατασκευη σου με το τριβειο αυτο να γυρναει με 18000 στροφες αν δεν κανω λαθος.Και παλι φιλικα,Θανασης
καλά έκανες και το ανέφερες απλά δεν φαίνεται στις φώτο, άνοιξα τρύπα στο ξύλο και πέρασα την χειρολαβή από κάτω και βιδώνει και σφίγγει πολύ καλά και είναι πολύ σταθερό. Χωρίς αυτό δεν γίνετε τίποτα. Βέβαια το δουλεύω με dimmer σε πιο χαμηλές στροφές.

thanpro

• Newbie
  • *
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 01:58:20 πμ »
καλησπερα παιδες.μετα απο αρκετη  σκεψη και αρκετο καιρο επεστρεψα με το μισοτελοιωμενο drum sander-jointer-dust collector.
ειμαι στα τελειωματα, θελει ακομα δουλιτσα κυριος στο κομματι του top της πλανης.οριστε μερικες φωτο.

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 06:47:39 μμ »
Ωραίο φίλε Thanpro με το καλό να το τελειώσεις!

thanpro

• Newbie
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 15, 2015, 09:14:38 μμ »
Drum sander στα τελειωματα

Tags: