Αποστολέας Θέμα: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ  (Αναγνώστηκε 34160 φορές)

Vagges2010

• Hero Member
Απ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:04:25 μμ »
Χειρουργέ μου εσύ !!!!!!!!!!!!! Εσύ δεν κάνεις δουλειά. Εσύ κάνεις πλαστικές εγχειρήσεις  ;D
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:37:04 μμ »
κυριοι ευχαριστω για τα ανεβαστκα σας σχολια, και θα κανω οτι μπορω να το αναστησω.Εσυ Χρηστο μην με λες αγορι σου γιατι θα εχουμε προβλημα..............δεν ξερεις οτι ταχω με τον Κουρο?

Πάλι καλά που το ξεκαθάρισες!! Δεν θα στο συγχωρούσα με τίποτα!!!

Άντε στο μπουζούκι τώρα. Περιμένω καντάδα μ' αυτό!!!

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:05:50 μμ »
Χαρα στο κουραγιο σου ρε Κωστα! Πες του φιλου σου οτι ειναι πολυ τυχερος, δεν υπαρχουν πολλοι που θα το επιχειρουσαν  ;D

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:37:56 μμ »
Απαντω προς ολους.Ενα κακο εχει αυτο το οργανο...........................εχει 4 χορδες.Αν ειχε 3 θα το εκανα με ακομα ποιο μεγαλη χαρα, αλλα πιστευω οτι αν ηταν τριχορδο ( και λογο στενου μανικου)με την τεχνικη που ειχε χρησιμοποιησει ο πρωην μαστορας μπορει και να ειχε σκορπισει.Ας μου συγχωρεθει το .......κολημα με τα τριχορδα.Ειμαι μακαρονας τι να κανουμε?

ΥΓ.Κουρε το ..................χαραματα η ωρα τρεις .........του Μαρκου σου κανει για κανταδα?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 18, 2012, 12:32:15 πμ »
..................ΥΓ.Κουρε το ..................χαραματα η ωρα τρεις .........του Μαρκου σου κανει για κανταδα?

Θα προτιμούσα "Το Πουλί" ("Την Κανάρα") του Χρηστάκη!!

Μου πάει καλύτερα!!! ;D ;D ;D

Υ.Γ. Και είναι και για τετράχορδο!!!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 18, 2012, 01:28:45 μμ »
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.....................................ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ. ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΟΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ , ΝΑ ΕΝΥΣΧΙΣΩ ΤΟ ΣΚΑΦΟς ΜΕ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΧΑΡΤΟΣΩ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΑΡΤΟ. ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑ........................ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΞΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ( ΜΑΛΑΚΑ- ΜΑΛΑΚΑ) ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ,ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΛΥΓΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΝΤΖΑΣ.  ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΧΟΣ ΕΧΕΙ Η ΔΟΥΓΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?  1,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ   ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ 1,5. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΨΕ ΤΡΙΨΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ.  ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ........ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΛΕΩ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΔΟΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ.    ΔΗΛ................ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΛΕΙΟ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΓΙΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΤΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ  ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Η ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ( ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ) Η ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΟΥΓΙΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΜΕ ΤΡΙΨΙΜΟ..............ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΩ. ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ......................

dimitris

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 18, 2012, 06:44:48 μμ »
Κωστα τι κόλα χρησιμοποίησες; Αν θυμάσαι είχα ανάλογο σπάσιμο στο δικό μου θέμα (¨σε βαθειά νερα¨). Χρησιμοποίησα κυανοκρυσταλική κόλα ταιριάζοντας ενα ενα τα κοματάκια που ηταν σπασμένα (ηταν 3 ―4 κομμάτια) πάνω στο σκάφος και αμέσως τριψιμό με ψιλό γιαλόχαρτο. Ετσι δημηουργούσα ξυλοστοκο που γέμιζε τα πολυ μικρά κενά και το κομμάτι γινόταν ένα σωμα με το σκάφος. Με τον τρόπο αυτο είχα πολυ καλο αποτέλεσμα, σχεδόν δεν φαινεται το σπάσιμο. Σε ενα πολυ μικρο κομάτι που μου έλειπε (οσο μια ακρουλα του μικρου νυχιου) έβαλα πριονίδι σε παρόμοιο χρωμα με αυτο του σκάφους και κυανοκρυσταλικη φτιαχνοντας ξυλόστοκο για να γεμισει.   

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 18, 2012, 07:13:21 μμ »
κωστα μεχρι να τελειωσεις τις εργασιες στο εσωτερικο να γεμισεις το εξωτερικο του σκαφους με χαρτοταινια για να ειναι καπως δεμενο.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 18, 2012, 08:47:00 μμ »
dimitris Εβαλα ατλακολ................τι αλλη κολα να βαλω για τις γαζες? Αποστολη   αυτο που λες το εκανα πρωτο -πρωτο.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.Στεγνωνοντας οι κολες τα πραγματα θα ειναι πλεον σε μια σειρα.Εχω ξαναπει οτι οπου κι αν ακουμπαγες πανω στο οργανο ειχε προβλημα μικρο η μεγαλο.Αλλα αυτο με τις δουγιες φλυδες , δεν το εβαζε ο νους μου.Ειδομεν.......................................

xaris

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Βρεγμενη σανιδα
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 18, 2012, 11:28:47 μμ »
ψαροκολλα βαλε.
εγω πηγα να βαλω στο δικο μου σκαφος ξυλοκολλα για να κολησω το χαρτι στο σκαφος.
μετα απο λιγη ωρα  αρχισα να ακουω διαφορους ηχους αναμεσα στις δουγιες και τελικα το ξυλωσα.
το σκαφος ειχε γεμισει  υγρασια ,η οποια ειχε περασει μεσα στην ψαροκολλα,

ευτυχως που δεν ειχα φυγει ακομα για δουλεια,γιατι αλλιως οταν γυρναγα θα ειχε ξεχαρβαλωθει ολο το σκαφος.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 19, 2012, 12:24:25 πμ »
λες το πρωι που θα παω κατω να εχει γινει μ......ι καπελο?  Μην μου λες τετοια τετοια ωρα.Τωρα ειναι αργα οτι κι αν κανω ετσι κι αλλιως

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 19, 2012, 05:04:59 μμ »
στο χαρτι βαζουμε παντα ψαροκολλα και οταν κολλαμε το χαρτι πιεζουμε με τα δαχτυλα σε ολο το μηκος του για να ξερασει η παραπανησια κολλα,οταν το σκαφος μας ειναι εντελως λειο στο εσωτερικο του τοτε εχουμε ενα τελειο αντηχειο.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 19, 2012, 06:18:30 μμ »
αν ηξερα εξ αρχης ποσο λεπτες ειναι οι δουγιες και τι θα γινει με την υγρασια της κολας θα εστρωνα μεσα γαζα με ενα λεπτο στρομα αχρωμο πολυεστερα να το κανω αθανατο.Αλλα ειπαμε..............φτιαχνωντας τετοια ερειπια μαθαινεις πραγματα.Στο επομενο λοιπον...............

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 21, 2012, 10:40:35 πμ »
Kωστα χρονια πολλα οτι επιθυμεις και εγω προσπαθωντας να μαζεψω ενα σκαφος μεγαλης ηλικιας ξυνοντας με το ξυραφακι εχασα ενα κομματι ντουγιας και αποφασισα να τριψω με σφουγγαρι γυαλοχαρτο βγαζοντας οσο παλιο χαρτι μπορω αποφευγοντας συνεπειες

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 21, 2012, 02:02:59 μμ »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ.....................ΣΤΡΩΣΕ ΓΑΖΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ

Tags: