Χαρη!! Ενα μουσικο οργανο καταρχην πρεπει να "παιζει" να βγαζει ηχο και μετα ερχεται η αντοχη.Δεν νοειται μουσικο οργανο ενα το οποιο θα αντεξει αιωνες και δεν εχει φωνη .Το αντιθετο ,οταν βγαζει πολυ ωραιο ηχο αλλα δεν θα αντεξει στο χρονο θεωρειται κακοτεχνο μουσικο οργανο.Κατα την αποψη μου το δευτερο ειναι πιο αποδεκτο εφοσων θα λειτουργησει,εστω και περιορισμενα, για τον σκοπο που κατασκευαστηκε.Η μαγκια ειναι να τα πετυχεις και τα δυο.Η συνταγη επομενως ειναι καπου στη μεση.Πιο συγκεκριμενα: ολο αυτο το χοντροκομμενο πραγμα πρεπει να το αλλαξεις.Το παιχνιδι δεν χαθηκε,οπως ειναι λεπτυνε τα καμαρια σε υψος και παχος,με το ροκανι δδιαμορφωσετα τριγωνικα και μειωσε το μερος που θα πακτωθει στο σκαφος.Το αχρειαστο καμαρι,που εγω δεν θα το χαρακτηρισω ετσι γιατι εχω στο μυαλο μου διαφορα ,μπορεις να το μειωσεις περισσοτερο απο τα αλλα και να μην μπαινει στο σκαφος.Ολες αυτες τις ενεργιες να τις κανεις καθως θα ελεγχεις παντα την ελαστικοτητα του καπακιου σαν συνολο,και να το ακους.Καλη συνεχεια!