Νασο μπραβο σου και παλι φιλε, η κατασκευη hollow body φαινεται πολυ μανικι!
Τα μηκη των πλαινων τα υπολογιζεις και τα κοβεις πριν ή μετα το λυγισμα; Επισης, οι δυο φετες ειναι bookmatched και ποσο παχος εχουν;
Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους κατασκευη και θα θελα πολυ να μαθω!
Καλη συνεχεια 
καλημέρα!
Τα πλαινα ειναι κομμένα στα 39χιλ φάρδος καί πλανισμένα με πλάνη χειρός,το μήκος μετρημένο απο το καλούπι στα 77εκ και σημαδεμένα στα σημεία που θα γίνουν οι καμπύλες,καλο ειναι να αφήνεις καικάποιους πόντους περιθώριο αριστερά καί δεξιά ας πούμε 80-85 εκ συνολικά , το δέ πάχος ειναι 2,5χιλ.
Επειδή χρησιμοποίησα έτοιμο κομμένο καπλαμά με μουαρέ , το ξύλο δεν ήταν bookmached αλλα είχε πολύ παρόμοια νερα γιατί είναι απο το ίδιο φύλλο.
Οταν κόβω ξύλο για πλαινά φροντίζω να ειναι παντα bookmached.
Ναι ειναι μανικίκι η κατασκευή αλλα σε αποζημιώνει ο ήχος , εγώ τουλάχιστον έχω καταλήξει σε τέτοιου είδους κιθάρα

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις πως εχουν πάρει το ονομάτους οι διάφορες γνωστές hollow body της Gibson ,ES 335,ES175, εχουν πάρει απο την τιμή καταλόγου πώλησης όταν είχαν πρωτοβγεί εκει στις δεκαετίες 50' και 60' τωρα καταλαβαίνεις γιατί είχε τιμή καταλόγου 335 $

Καλημέρα !