Και πάλι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Αποστόλη μακάρι να μπορούσα να φτιάξω ένα τέτοιο που λες μιας και πλέον δεν μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς.
Δημήτρη ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου. Τα έχουμε συζητήσει διεξοδικά επανηλλημένως. Το Θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ασχοληθώ σοβαρά με το λουστράρισμα. Έχεις έρθει στο "εργαστήριο" μου και ξέρεις ότι ένα άτομο είναι αρκετό τα δύο παίζουν κουτουλιές. Άρα χώρος για τον απαραίτητο εξοπλισμό δεν υπάρχει. Όπως είπα όμως είμαι πέτσαρος και κάποια στιγμή που θα πληρούνται οι προϋποθέσεις σε βλέπω να αναλαμβάνεις ρόλο καθηγητή. Άλλωστε το έχω πει ότι εσείς οι κιθαροποιοί είσαστε σε πάρα πολλά θέματα πολύ μπροστά. Όσο για την άποψη σου για το όργανο σε ευχαριστώ πολύ, αλλά σε αυτό το φόρουμ έχουν παρουσιαστεί τόσα αξιολογότατα όργανα, που ειλικρινά προσωπικά δεν πιστεύω ότι το μπουζούκι μου είναι το καλύτερο. Anyway thank you.
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Όσον αφορά στο blog η ιδέα ήταν να συγκεντρώσω κάποιες γνώσεις (όποιες είναι αυτές) σαν ημερολόγιο που θα μπορεί ένας αρχάριος να τις βρεί συγκεντρωμένες και να βοηθηθεί να ξεκινήσει. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι όμως καλύτερο (σε συνδιασμό και με άλλα αξιολογότατα blogs που υπάρχουν) από αυτό που υπήρχε (δηλαδή τίποτα) όταν επεχείρησα να ξεκινήσω το 1997. Έχει και θα έχει συγκεκριμένα στοιχεία (προσπαθώ να μην μένω σε γενικότητες). Αλλά προτρέπω όλους όσους μπαίνουν και το συμβουλεύονται, να το αντιμετωπίσζουν με κριτική σκέψη μιας και δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω τον τίτλο της αυθεντίας. Κι εγώ μαθαίνω ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι παρουσιάζω και θα παρουσιάζω μόνο πράγματα που έχω εφαρμόσει και έχουν πετύχει.
Όσον αφορά στην γομαλάκα. Το σκέφτηκα, αλλά. Το όργανο φτιάχθηκε για τον γιό μου. Πιτσιρικάς 17 χρονών, απρόσεκτος κλπ. Θεώρησα ότι ένα πιο σκληρό ένα πιο ανθεκτικό λούστρο θα ήταν καλύτερο για την περίπτωση. Σϊγουρα στο μέλλον θα επιχειρήσω λουστράρισμα με γομαλάκα.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.