Αποστολέας Θέμα: καινουριο μπουζουκι  (Αναγνώστηκε 57531 φορές)

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
Απ: καινουριο μπουζουκι
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 31, 2012, 07:07:05 μμ »
Γεια σου Ζαρκαδα  Μαρκικε και χρυσοχερη....πολυ ωραιο και απο ηχο και απο εμφανιση!
Γεια σου μαστρο-Ζαρκαδα με τους γλαρους σου.... :-*
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 31, 2012, 08:12:46 μμ »
Κωστα αυθεντικο τριχορδο  και απο οψη αλλα κυριως απο ηχο,οχι σαν τα μπασταρδεμενα τα σημερινα, συγχαρητηρια!! το μπουζουκι αυτο για μενα εχει μεγαλη αξια,μιλαω για τον ηχο, ειναι υπεροχος ,ηχος πριν το 50',αυτα τα οργανα τα λατρευω, πως το κανες αυτο ρε? μπραβο  χρυσοχερη μου!!!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 31, 2012, 08:55:03 μμ »
Κώστα τα συγχαρητήριά μου !!!!!!!!!!!!!! Όμορφο όργανο, παρότι λιτό. Άψογος αυθεντικός ήχος τρίχορδου. Και ο πάιχτης?? Άψογος ρεμπέτης, ειδικά στο δεύτερο βίντεο !!!!!!!!! Μπράβο και σε ανώτερά. Παιχταρά μου !!!!!!!!!!!!!
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 31, 2012, 09:09:42 μμ »
κωστα βγηκε ρεμπετε το εργαλειο ετσι?αυτο το μπουζουκι δεν θελει κιθαρα για συνοδεια,θελει αργιλε,ευγε μαστορα!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 31, 2012, 09:23:16 μμ »
Σας ευχαριστω ρε παιδια.Ειναι σημαντικο να σε εμψυχωνουν οι φιλοι ωστε να παρεις θαρος να συνεχισεις. Θα πω ομως μια κουβεντα του φιλου μου κιθαροποιου imortalx................ Οι φωτογραφιες δεν δειχνουν ολη την αληθεια.Και συνεχιζω εγω............δεν δειχνουν τον γολγοθα που περασες για να σεταρεις, τα γαμωσταυριδια που εριξες για να φερεις το μανικο, ουτε το πανθεον που κατεβασες σε απαρτια για να μην σου μπουκωνει η ρε καντινι.Ευτυχως ομως που  εδω μεσα υπαρχουν οι φιλοι να σε βοηθησουν στην καθε δυσκολια, στην καθε στραβη, στο καθε λοξοδρομημα.Θα ηθελα λοιπον απο δω μεσα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους Ανδρεου Δημητρη για τις πατεντες και τις συμβουλες του οποτε χρειαστηκα, στον φιλο μου τον Κουρο που τον ενοχλησα στο τηλεφωνο βραδυατικα και με χαμογελο και μετριοπαθεια  καθησε να μου εξηγησει, και τελος στον φιλο μου Vagges2010 που με συμβουλεψε αλλα και εμψυχωσε σημερα στο τηλεφωνο που ειχαμε.Κυριοι σας χρωσταω ειμαι υποχρεωμενος να το θυμαστε.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 31, 2012, 09:45:45 μμ »
Γεια σου Κωστα με την μπουζουκαρα σου.....ευχομαι να κανεις τα οργανα των ονειρων σου φιλε....!!!
Ειναι σημαντικο αυτο που γινεται σε αυτο το φορουμ,το εχω γραψει σε αλλο μνμ σε καποιο θεμα που τωρα δεν θυμαμαι.......Ειμαστε μια οικογενεια που αλληλοβοηθαει ο ενας τον αλλον και το σημαντικοτερο ειναι πως οι πιο πολλοι δεν εχουμε γνωριστει (ακομα) απο κοντα....!!!!

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 31, 2012, 09:55:04 μμ »
Γεια σου Κώστα ρεμπέτη, ωραίες οι πενιές, μια φωτογραφία ανέβασε μόνο με το μπουζούκι ολοκληρωμένο, γιατί στο βίντεο είναι μακριά και δεν φαίνονται τα γλαράκια.   

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 31, 2012, 11:09:04 μμ »
Κωστα σε ευχαριστω φιλε αν και δεν εκανα τιποτα!!
Εσυ εισαι πιο παλιος απο μενα και πιο εμπειρος!!
Σου αφιερωνω ομως ενα τραγουδι ρεμπετικο απο ενα μπαγλαμαδακι που το ειχα ενα χρονο στο εργαστηριο με σπασμενο καπακι. Το ειχα φτιαξει και δεν ειχα χρονο να το βαψω, και σημερα το τελειωσα! Μονο που το ατιμο μολις εριχνα ακορντο μπουκωνε το κινητο!!

xaris

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Βρεγμενη σανιδα
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 01, 2012, 04:59:57 μμ »
ελα πηρα φορα τωρα..........................http://youtu.be/x-u-wcU_qDA

φευγω με εχουνε καλεσμενο θα επιστρεψω σε 2 ωρες....................πετατε οσα ζαρζαβατικα θελετε

Μπραβο φιλε,πολυ καλο το οργανο  με γλυκο ηχο.
Βαλε ομως και φωτογραφιες να το δουμε απο κοντα.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 01, 2012, 09:31:44 μμ »
Δημητρη thank s για το τραγουδι. Φωτογραφιες λοιπον         

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 01, 2012, 09:43:23 μμ »
Θα ηθελα λοιπον απο δω μεσα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους Ανδρεου Δημητρη για τις πατεντες και τις συμβουλες του οποτε χρειαστηκα, στον φιλο μου τον Κουρο που τον ενοχλησα στο τηλεφωνο βραδυατικα και με χαμογελο και μετριοπαθεια  καθησε να μου εξηγησει, και τελος στον φιλο μου Vagges2010 που με συμβουλεψε αλλα και εμψυχωσε σημερα στο τηλεφωνο που ειχαμε.Κυριοι σας χρωσταω ειμαι υποχρεωμενος να το θυμαστε.
Να είσαι καλά ρε Κώστα να φτιάχνεις πάντα τέτοιες ομορφιές και δεν χρωστάς σε κανένα. Όλοι εδώ προσπαθούμε με την καρδιά μας να βοηθήσουμε, αλλά και να βοηθηθούμε. Κάποια στιγμή θα χρειαστούμε κι εμείς την δική σου βοήθεια.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 01, 2012, 09:56:43 μμ »
Να 'σαι καλά ρε Κώστα.
Δεν έγινε και τίποτα. Νωρίς ήταν, όλοι ξύπνιοι ήμασταν.

Τώρα το τι σου εξήγησα!!!! Ο Θεός κι η ψυχή μου που λένε!!! ;D ;D

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #162 στις: Απριλίου 01, 2012, 10:13:21 μμ »
Και μια αφιέρωση στον φίλο "bouzoukokavli" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ). Ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ από ένα όμορφο όργανο και έναν παιχταρά.
Κατασκευές Ταξίμι: Παρουσίαση 3χορδου No2, "Χαϊδάρι"

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #163 στις: Απριλίου 01, 2012, 10:40:56 μμ »
Tι μου εκανες τωρα ρε βαγγελη? Πουπιγκα και purple-hart σε συνδυασμο με το..................χαιδαρι.Πω πω
Ετσι για την ιστορια...............ειχα παει στην Πωλονια το 2008 σε φιλικο σπιτι και ειχα μαζι μου ενα demo  που τραγουδαω αυτο το τραγουδι
Εγινε χαμος κι ο πιτσιρικος του σπιτιου πηγε και το εδωσε στο τοπικο ραδιοφωνο και το παιξανε.Η απολυτη ρομπα χα χα χα

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #164 στις: Απριλίου 01, 2012, 11:06:13 μμ »
Tι μου εκανες τωρα ρε βαγγελη? Πουπιγκα και purple-hart σε συνδυασμο με το..................χαιδαρι.Πω πω
Ετσι για την ιστορια...............ειχα παει στην Πωλονια το 2008 σε φιλικο σπιτι και ειχα μαζι μου ενα demo  που τραγουδαω αυτο το τραγουδι
Εγινε χαμος κι ο πιτσιρικος του σπιτιου πηγε και το εδωσε στο τοπικο ραδιοφωνο και το παιξανε.Η απολυτη ρομπα χα χα χα

Καλά, είσαι απίστευτος ε!!!! :D :D

Μέχρι την Πολωνία έφτασε η χάρη σου ρε;  ;D ;D

Tags: