και εγώ που μόλις διάβασα το άρθρο θέλω να συμφωνήσω με το φίλο νιαβέντ για τον τρόπο επιδιόρθωσης του προβλήματος. αλλά γιατί φίλε νιαβέντ σε πειραζει που ερασιτέχνες όπως λες πουλάνε μπουζούκια στα 1200 ευρώ? και πολύ καλά έκανε ο φίλος στην πόλη σου που πούλησε ακριβό όργανο μετα από 7 κατασκευές. μήπως τελικά υπονοείς ότι θα έπρεπε κάποιος που θέλει να πουλήσει ένα μπουζούκι να σου πάρει την άδεια η θα πρέπει τελικά εσύ να επιβάλεις την τελική τιμή του οργάνου?
Αγαπητε φιλε ουσακ απο οτι φαινεται δεν διαβασες το μυνημα με αρ 75.
Διαβασε το και πιστευω να παρεις μια απαντηση στο ερωτημα σου.
Προσωπικα εμενα σαν επαγγελματια μου κανει καλο να βγαινει ο ερασιτεχνης στα 1200 ε.
Ειναι πολυ απλο φιλε μου.σαν ερασιτεχνης δυστυχως δεν μπορεις να κατασκευασεις ενα οργανο που να εχει τις σωστες προδιαγραφες και το σωστο φινιρισμα για 1200 ε.οποτε στηυν ουσια αυτο μπορει να γινει μπουμερανγκ και να μην τον οφελησει καθολου ειδικα στα πρωτα βηματα του.
Συμβουλη εδωσα και οποιος θελει την ακουει.
δυστυχως φιλε ουσακ 2,5 χρονια κοντα μου και δεν εμαθες σχεδον τιποτα.Ολα οσα σου διδαξα απο οτι φαινεται θα πανε στραφι.
εισαι ακριβως αυτος ο ερασιτεχνης που αναφερω στο μυνημα 75.Δεν ακους δεν σεβεσαι και δεν παραδεχεσαι κανεναν μιας και στο λιγο αυτο διαστημα νομιζεις οτι εγινες στρατιβαριους.
Η επιτυχια ενος μαστορα δεν ειναι μονο το ποσο καλα οργανα κατασκευαζει.Ειναι πολλα αλλα πραγματα μαζι ενα πακετο το οποιο θα πρεπει να το εχεις και λιγο απο την φυση σου.
Αλλοι στην θεση σου θα ηταν ευγνωμονες αν τους εδινε ενας μαστορας απο το πουθενα την ευκαιρεια να μπουν και να δουλεψουν στο εργαστηριο μαζι του.
Αγαπητοι συμφορουμιτες και συντονιστες του φορουμ αυτου θα ηθελα να σας ανακοινωσω οτι αποχωρω απο την παρεα σας.
Λυπαμαι και παλι αν εθιξα καποιους η μιλησα λιγο αποτομα.
Οποιος ερασιτεχνης (οχι προς θεου με την λογικη σαν τον ουσακ και καποιων αλλων φαντασμενων)χρειαστει την βοηθεια μου ασ επικοινωνησουν μαζι μου.
Υ.Γ.
Αισθανομαι ιδιαιτερα τυχερος που γνωρισα απο κοντα τον δημ Ανδρεου ο οποιος ειναι ακριβως το αντιθετο απο τον ουσακ και καποιους αλλους.Συμβουλη μου προς ολους τους ερασιτεχνες να ακολουθησουν τα δικα του βηματα αν θελουν να πανε μπροστα.