θελω να πω κατι για τις τιμες που προσωπικα πιστευω οτι ηταν πολυ καλες. φιλε chris η τιμη δεν ειναι μονο με το κυβικο. παιζει ρολο τι αγοραζεις. για παραδειγμα αλλο μαονι για 'οικοδομικη' ξυλεια και αλλο για οργανοποιια. μπορει οι τιμες που αναφερεσαι να ειναι για οικοδομικη ξυλεια. ο ανθρωπος θελω να πω οτι εχει στην αποθηκη του μαδερια ακτινικης κοπης με σωστα νερα και καλη ποιοτητα για οργανοποιους. εχω παει και σε αλλες ξυλαποθηκες και απο ολοκληρες παλετες δεν πηρα ουτε ενα ξυλο. αρα και τσαμπα να μου το δινανε παλι ακριβο θα ηταν. και ενα παραδειγμα, ενα καπακι για ηλεκτρικη κιθαρα κοστιζει οσο πηρα εγω το μαδερι που θα μου βγαλει πανω απο 15 κιθαρες. αν ειναι ακριβο, δεν πειραζει, εμενα μου κανει, και ξερω οτι γλιτωσα πολλα λεφτα. και κατι ακομα, οταν ενα μαδερι εχει ας πουμε 100 ευρω δεν θα κοιταξεις αν μπορεις να το βρεις 90, η ακομα και 80 ευρω, θα κοιταξεις να εχει τα χαρακτηριστικα που ζητας. στο τελος αν απο αυτο το μαδερι βγαλεις 5 κιθαρες που αν τις αγοραζες θα κοστιζαν πανω απο 2000 η καθεμια, δεν νομιζω να κοιτας να παρεις 10 ευρω φθηνοτερα το μαδερι.