Φιλε ΚαΠα παιρνω το θαρος να ρωτησω κατι μεσα στο θεμα σου, για τις κιθαρες.Σημερα φιλος μου μου εδωσε να κολησω την κιθαρα του .Προκειτε για κιθαρα αγορασμενη απο το Lidl το 2005-6 και φοραει ναυλον χορδες.Η κιθαρα αφου επαιξε για 6 χρονια αρχισε να σηκωνει σιγα σιγα τις χορδες της ψηλα.Ολοι νομισαμε οτι στραβωσε το μπρατσο, αλλα μετα παρατηρωντας ειδαμε οτι εχει ξεκολησει η ενωση μπρατσου σκαφους.Αφου την πηρα και την ξεκουρτισα, εβαλα στην ενωση ενα φαρδυ σκαρπελο να την ανοιξω να δω με ποιο τροπο θα βαλω κολα μεσα στο μορσο , και ανακαλυπτω οτι δεν υπαρχει μορσο παρα δυο μικρες ξυλινες καβιλιες.Τελος παντων εβαλα κολα, εσφυξα, σκουπισα με μουσκεμενο πανι τις κολες, αλλο θελω να ρωτησω.Υπαρχει αυτη η τεχνικη, η ειναι αλλο ενα φτηνο κολπο των συμπαθεστατων Κινεζων για γρηγορη παραγωγη?Μου θυμησε που καποτε πηρα στα χερια μου εναν μπαγλαμα εντελος αχρηστο, ετσι για να του ριξω μια ματια. Ο μπαγλαμας λοιπον φτιαγμενος απο Ελληνα ειχε στην ενωση σκαφους μπρατσου .........ενα βιδοτο στριφονακι , και τιποτε αλλο.Ουτε ενωση με μορσο ουτε τιποτα.Κολα και στριφονι