Ευχαριστώ για την υποδοχή και τις απαντήσεις σας! Ξέρετε από ποιότητα τι λένε τα ΚΙΤ αυτά; Εννοώ φυσικά από άποψη ξυλείας και δουλειάς. Καταλαβαίνω ότι μάλλον στα "στολίδια" δεν βάζουν στο πακέτο και τα ακριβότερα υλικά (πχ. όστρακα)... Δηλαδή εντάξει, να κουραστώ, να το φτιάξω, να κουραστώ και υπέρτριπλα σαν ατζαμής που είμαι και που θα μου παίρνει τριπλάσιο και βάλε να κάνω αυτό που ένας πιο έμπειρος θα έκανε συντομότερα... Αλλά να δουλεύω τουλάχιστον με καλά υλικά κατά το δυνατόν, μην πάει ο κόπος μου στο βρόντο...
Καλώς ήλθες φίλε διπλόχορδε
Εγώ θα έλεγα μιάς και δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο και σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες τεχνικές
γιά πρώτη φορά θα έλεγα να αρχίσει με κάτι ποιό απλό , με κάποιο σκαφτό μπαγλαμαδάκι π.χ. (όπως και οι περισσότεροι εδώ)
για να εξοικειωθείς με το αντικείμενο και να αποκτήσεις κάποιες εμπειρίες.
Το θέμα πάλι είναι ότι θα χρειαστείς κάποια εργαλεία για να κάνεις σωστά την δουλειά σου αλλά από την άλλη το κόστος για ένα μπαγλαμά
είναι μηδαμινό. Εάν πάλι θέλης απλά να φτιάξεις ένα μπουζούκι με κόστος πολύ μικρότερο από ένα της ίδιας ποιότητας έτοιμο, τότε το κιτ είναι
μία καλή λύση που χρηματικά περιορίζεται στο κόστος του κιτ.
Εάν όμως θέλης να ασχοληθείς περισσότερο με την οργανοποιία καλό θα είναι να το πάρης από την αρχή.
Βέβαια καταλαβαίνω ότι διαβάζοντας εδώ το φόρουμ σου έχει ανοίξη η όρεξη να φτιάξης ένα όργανο και το κιτ είναι η άμεση λύση
οπότε σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις και φυσικά να μας ενημερώσεις για την πρόοδο των εργασιών