Daewoo Korando 1999, καίει τ΄άντερά του και έχει τέλη 615 (θα δώσω πινακίδες μάλλον) αλλά το πήρα με λιγότερα απ' όσα χρειάζομαι για να φτιάξω το ταπεινό μου Niva (2000 που επίσης θέλεις κουμπάρο βενζινά, ίδια περίπου τέλη και έχω αποσύρει πινακίδες). Χρειάζομαι όμως απαραιτήτως 4χ4 επειδή το σπίτι μου δεν είναι προσβάσιμο με συμβατικό τον χειμώνα. Πέτρες - χώμα - λάσπη που λέει ο Πουλικάκος.
Εκτός σχεδίου ήθελες, φάε Σ@#τά τώρα
(με τον νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας για ακίνητα εκτός οικισμών - δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, επηρεάζεται η μισή Ελλάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν θέλει κανείς να το ελέγξει είναι το ΦΕΚ 3475/Β'/2023 - δεν ξέρω καν αν θα κρατήσω το σπίτι μου ή θα αναγκαστώ να το πουλήσω για να πληρώσω τα πρόστιμα που θα μπουν. Νόμιμος είμαι, απολύτως - ο Κανονισμός δεν έχει σχέση με νομιμότητα, δυστυχώς ούτε με την λογική. Μεταφέρει μεθοδευμένα την ευθύνη της Πυροπροστασίας των Δασικών περιοχών στους πολίτες - κανονικά και ανερυθρίαστα, για να μη δίνουν αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους και με την ευκαιρία να συλλέξουν και μερικά εκατομμύρια από πρόστιμα (και δεν το λέω εγώ αλλά διάφοροι επαγγελματικοί φορείς) ... επιβάλλει μέτρα πυροπροστασίας ΚΑΙ για νομίμως υφιστάμενα που κοστίζουν περίπου όσο να το ξαναχτίσεις.... π.χ. πυράντοχα κουφώματα από 1.500-2.500€/m2 ελληνικά (αγορά μόνο) έως 16.000 € το μέτρο (πώς είπατε ?) εισαγόμενα ανάλογα την χώρα κατασκευής.... άσε, τον πόνο μου λέω (και κλαίω)