Καλως ορισες! Και καλη αρχη! Κατα τη γνωμη μου θα σου ειναι πιο ευκολο να την χαραξεις απο πριν με καποια αυτοσχεδια βαση, παρα πανω στο οργανο. Μην σε αγχωνει το θεμα της σωστης τοποθετησης, αυτο γινεται ευκολα. Κανοντας τρυπες στα σημεια που θα πεσουν τα dots τσαμουκαδες η πως αλλιως μπορει να τα λες, να περνα μια οδοντοφλυφιδα. Στη συνεχεια μετρας και ξανα μετρας και ξαναμετρας, και αφου καταλήξεις στη σωστη θεση της ταστιερας, ξετρυπας στις ιδιες θεσεις με τους τσαμπουκαδες και το ξυλο του μανικιου. Βαζοντας τωρα στις τρυπες οδοντογλυφιδες για οδηγους, μπορεις να κολλησεις ξεροντας οτι θα πας στη σωστη θεση.
το κελεμπεκι που κόλλησες πανω απο το μανικι θα σε βοηθησει στο να πλανισεις το μανικι και να το φερεις εκει που θες, αλλα δεν σου λυνει το προβλημα. Θα πρεπει να δουλεψεις μετα με τα ταστα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που μπηκες στο φορουμ εγραψες μια σαφεστατη ερωτηση, και εβαλες φωτογραφιες να καταλαβουμε και εμεις τι φτιαχνεις. Γιατι το τελευταιο διαστημα μπαινουν μονο ντροπαλα παιδια, που δεν μας δειχνουν τι φτιαχνουν αλλα...... απαιτουν μια απαντηση.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα θα μου πεις, αλλα δεν μου αρεσουν καθολου τα στολισματα στο καπακι που κανεις, ειμαι σιγουρος πως με απλα υλικα μπορεις να κανεις κατι καλυτερο.
Λογο του μπακραουντ της πρωτης φωτογραφιας (και οχι μονο για αυτο) ειμαι σιγουρος το πρωι που θα το δει, ποιος μαλλον συναδελφος θα προσπαθησει να σε βοηθησει-δωσει λυση.
Καλη συνεχεια!