Σας χαιρετώ πάλι όλους
Φίλε Κούρος είμαι από Άμφισσα Φωκίδας. Πιστεύω οξιά θα βρω, αλλά μιας και προσφέρθηκες για τα ξύλα, θα το συζητήσουμε να δούμε πως θα γίνει, πιθανόν να χρειαστώ μουριά που είπες πως έχεις αλλά για την επόμενη κατασκευή μου, σ ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια, θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Την πορτοκαλιά που αναφέρεις την χρησιμοποιούν για σκάφος ή για μανίκια; Γιατί πρώτη φορά το άκουσα από εσένα. Και τα ξύλα τα έχεις εσύ στην κατοχή σου ή τα βρίσκεις από αλλού; σε ρωτάω για να μην σε βάζω σε κόπο και τρέχεις για μένα σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι.
Φίλε Sirpanos σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είναι σκληρό ξύλο η ελιά και με δυσκόλεψε κάπως, να προσέξεις όμως γιατί το ξύλο της σκάει όταν ξεραίνετε και κάνει ρωγμές, εγώ ίσα που το έσωσα, αν και έχει μια επιφανειακή απ την έξω μεριά γύρω στα 2 cm δεν είναι κάτι ανησυχητικό απ ότι βλέπω είναι κάτι σαν ξεφλούδισμα. Να ξέρεις ότι είναι και βαρύ ξύλο, φαντάσου το έσκαψα και ακόμα έχει πολύ βάρος, δηλαδή άμα γίνει κάνας τσαμπουκάς τον κάνεις και ρόπαλο το μπαγλαμά, θα κάνει ζημιά.
Φίλε immortalx σ ευχαριστώ και σένα για την υποστήριξη, έχει όμορφα νερά όντος, δεν περίμενα να βγει έτσι, την περίμενα ποιο λευκή, πάντως το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο μέχρι στιγμής, ελπίζω να γίνει σωστή δουλειά και να πάνε όλα καλά.
Σ ευχαριστώ και εσένα φίλε μου ρεμα να είσαι καλά και καλές κατασκευές και σε σένα.