και αφιέρωμα στις αναποδιές (αλλιώς "η μαλ@κία καραδοκεί" που λέει ο Ζαρκάδας, μεγάλη κουβέντα, "βγαλμένη απ' τη ζωή"

)
1) έκοψα κοντή την ταστιέρα (μέτρησα από το 11ο αντί το 12ο τάστο).
κι εκτός που είναι άχαρη, υπήρχε και θέμα με τη ροζέτα (στη φωτό παραπάνω την έχω "γεμίσει") : αν θυμάστε η ροζέτα δεν ήταν πλήρης δίσκος, άφηνε ένα κενό το οποίο κανονικά καλύπτεται από την ταστιέρα
ευτυχώς έχω κι άλλες τέτοιες ροζέτες (από Κίνα, είχα πάρει δέκα) κι έκοψα μια τσόντα και γέμισα το κενό. Κι επειδή δεν πετάω τίποτα πριν τελειώσει η κατασκευή, βρήκα το κομμάτι της ταστιέρας και το κόλλησα.
βέβαια ήταν ήδη χαραγμένη όταν την πρωτο-έκοψα κι έτσι δεν μπορούσα να κόψω όπου θα ήθελα, αλλά τέλως πάντων κάπως "το έσωσα", κι ας είναι λίγο στραβό το τελευταίο τάστο (δεν μπορούσα να ελέγχω κι απ' τις δυο πλευρές την κόλληση)
2) καβαλάρης: η τρύπα για το pin στη Σολ σε λάθος θέση, την οποία γέμισα (mr Monk κι εγώ) με καβίλια που έφτιαξα στο δράπανο
μετά την νέα τρύπα (και την πρώτη διαμόρφωση, στα 35 γραμμάρια), φαίνεται ένα ίχνος από την καβίλια το οποίο βέβαια θα εξαφανιστεί με το φρεζάρισμα για το pin
(σχεδόν) αισίως λοιπόν, πρόβα τζενεράλε πριν την κόλληση της ταστιέρας, σήμερα αν όλα πάνε καλά βάζω τάστα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα κάνω δώρο στον εαυτό μου ήχο.
[ Invalid Attachment ]