Τι χρήση θα έχει ? ψαρόκολλα ή άλλο ? θα το θερμαίνεις σε φλόγα ή σε μάτι ηλεκτρικό ?
Εγώ πιστεύω ότι θ΄αντέξει.
Δεν έχω φωτογραφίες πρόχειρες, αλλά έκανα ένα σχεδιάκι μιας παρόμοιας "κατασκευής" που έχω κάνει, από κουτάκι Νες Καφέ εξωτερικά και κουτί αναψυκτικού εσωτερικά.
Το πρώτο εξωτερικό άντεξε 3 χρόνια (σε γκαζάκι), και θα άντεχε κι άλλο αν δεν ξεχνούσα να το αδειάζω. Έχω βάλει μόνο μια πολύ απλή ξύλινη λαβή ψηλά κοντά στο χείλος (με μια βίδα από μέσα προς τα έξω) για να το πιάνω σταθερά όταν ανακατεύω. Το ζεσταίνω σε γκαζάκι και με λαβή σαν αυτή που έχουν τα δικά σου κουτάκια θα βρισκόταν το χέρι πάνω από τη φωτιά.
Εσωτερικά είχα βάλει κι εγώ κάτι "καλύτερο" αλλά για να αποφύγω το καθάρισμα μετά από κάθε χρήση (προτιμώ να αξιοποιώ τον λίγο χρόνο μου αλλιώς), άρχισα να χρησιμοποιώ κουτάκια αναψυκτικών: "ξυρίζω" το καπάκι με ψαλίδι λαμαρίνας) και τα χρησιμοποιώ μια φορά μόνο.
Για να σταθεροποιείται, έχω περάσει ένα σύρμα στο εξωτερικό κουτί (με κόκκινο στο σκίτσο) και πιάνω το εσωτερικό κουτάκι πάνω στο σύρμα με μεταλλικό μανταλάκι (το μαύρο). Δουλεύει μια χαρά και δεν θέλει καθάρισμα

. Επίσης αφήνει χώρο ανάμεσα στο εξωτερικό και το εσωτερικό κουτί για να αφήνεις το πινέλο μέσα στο (ζεστό) νερό όταν δεν το δουλεύεις και κρατιέται σχετικά καθαρό (για ψαρόκολλα λέω).
Πάντως αφού αντέχει το κουτί του Νες Καφέ (σε γκαζάκι) πιστεύω ότι θα αντέξει και το δικό σου που φαίνεται καλύτερο.
[ Invalid Attachment ]