Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια : Ιανουάριος 2017  (Αναγνώστηκε 21730 φορές)

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
Απ: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια : Ιανουάριος 2017
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 31, 2017, 07:36:33 πμ »
Μάνο και οι δύο είναι υπέροχες αλλά δεν θα κρατηθώ. Από αυτό που άκουσα το έλατο με έφτιαξε πολύ σαν ήχος.
Συγνώμμη κιόλας έτσι? ;D

καλημέρα!
βρε τι συγγνώμη, κι εσύ έφτιαξες εμένα (δεν είδες πόσα χαρίσματα της βρήκα, είναι και η πρώτη μου)...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 31, 2017, 03:03:06 μμ »
δεν ξερω ποια να διαλεξω........ο ελατος πιο φωνακλας ( περιεργο) αλλα εχει μια συρματιλα (απο το συρμα), ενω ο κεδρος σιωπηλα, και ταπεινα εχει πιο στρογγυλο ηχο. Σορυ κι εγω την τυφλα μου δεν ξερω απο κιθαρες. Εσυ πουχεις τα μεσα Μανωλη βαλε το Μυστακιδη να μας παιξει κατι και θα μας πει αυτος
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 31, 2017, 03:51:27 μμ »
Και οι 2 είναι φοβερες!!!
Φαντάζομαι οτι η συρματίλα που αναφέρει ο Κώστας, προκύπτει από τον μεταλλικό καβαλαρη...
Γνώμη μου είναι οτι η μεγαλύτερη ένταση του έλατου καθώς και τα γεμάτα μπάσα που έχει, οφείλονται στον καβαλάρη. Έχει μονο 2 σημεία επαφης με το καπάκι πραγμα που καθιστά την ταλάτωση πιο εύκολη και σε ένταση (το πανω κατω), αλλα και σε μεγαλύτερο εμβαδό πάνω στο καπάκι... Αν είπα μ@λ@κ1α βαρεστε.... :P

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 31, 2017, 08:19:54 μμ »
χρειάζομαι τον Στέλιο {music026}
αμαν βρε μανο, μας κολλησε σε ολους το λα σι ντο ρε - Λα -ρε... {celebrate015}
ο γνωστος εγκεφαλοσκωληξ, κατα ολιβερ σακς....

ΔΕΝ θα πω εγω, αλλα τα παιδια μου  {celebrate013}
σημειωνα τα λεγομενα τους σε χαρτι, την ωρα ακριβως που βλεπανε το βιντεο.
μετα εγινε μια δευτερη ακροαση, με σκοπο να συμπληρωσουν η διορθωσουν κατι, πραγμα που δεν εγινε, εμειναν σε αυτα που μου ειχαν πει κατα την 1η ακροαση.

Θοδωρης: η ελατινη εχει οξυτερο ηχο, η κεδρινη βαθυτερο και πιο κουφιο, στην κεδρινη ειναι λιιιιγο πιο χαμηλα 1 μπασα χορδη στο κουρδισμα, ενω παιζει με την ιδια ενταση η κεδρινη δεν αντεχει, και τριζει ευκολα φτανει ευκολα στο πικ της, προτιμω την ελατινη.

Ελενα: (και χωρις να εχει ακουσει τι ειχε πει ο αδελφος της πιο πριν) Στον κεδρο ο ηχος ειναι πνιχτος, ενω στον ελατο ανοιχτος, εχει καλυτερη ανεση. εχει καλυτερη διαρκεια. βεβαια αν ο κυριος την θελει την κεδρινη για ρεμπετοτετοια, δεν ειναι ασχημη. τριζουν τα μπασα πολυ τις κεδρινης, πολυ περισσοτερο απο την ελατινη.. προτιμω 100% την ελατινη.
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 31, 2017, 09:20:48 μμ »
 πρώτα αυτό : ???

μετά αυτό  {celebrate018}

και δεν βρίσκω κανένα κατάλληλο για γονική περηφάνεια, πάντως ζηλεύω κι ελπίζω μια μέρα να βρεθώ κάπως κοντά στη θέση σου

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 01, 2017, 12:41:50 πμ »
Ψηφιζω Ελατο.....!!!

Tags: