Στέλιο δεν θυμάμαι τη μάρκα (κάτι Ισπανικό ήτανε, νομίζω "Segovia"). Δεν μου πολυ-άρεσε όμως ούτε σαν ήχος ούτε σαν κατασκευή, παρόλο που φαίνεται στιβαρή.
Ταστιέρα και καβαλάρης είναι σίγουρα βαμμένα (κάτι άσπρο φαίνεται από κάτω σε σημεία φθοράς) και δεν ξέρω αν είναι καν ξύλο. Μπορεί.
Δεν είδα κάποιου τύπου τακούνι ή μόρσο - εκτός αν είναι σαν την κινέζικη που μετέτρεψα σε λαϊκή που είχε μόνο καβίλιες.
Μπορεί πάλι να έχει και εντορμίες στο μάνικο και στον τάκο με εσωτερική ορθογωνική σφήνα σαν την ένωση που φτιάχνει ο Παλαιοδημόπουλος. Αλλά πως ακριβώς είναι η ένωση, δεν μπορώ να πω: το τακούνι είχε ξεκολλήσει και άφηνε 0,5 - 0,8 χλστ. κενό από την ένωση πίσω, πολύ μικρή χαραμάδα για να δω αλλά αρκετά μεγάλη για να "παίζει" όλο το μανίκι.
Και επίσης η μόνη κλασική που έχω δει με βέργα (με άλλεν "αμερικάνικο" νούμερο σε ίντσες, αν σου λέει κάτι αυτό).
Αν θυμάσαι σε είχα ρωτήσει παλιά για την επισκευή, έβαλα κατ αρχάς κόλλα στο τακούνι. Κόλλησε πάααααρα πολύ καλά, δεν λέω (Titebond μπλε και έσφιξα με ιμάντες), αλλά αν παρ' ελπίδα ξανα-κουνούσε δεν θα μπορούσα να τρίψω εσωτερικά τα χείλη της κόλλησης για να ματα-ξανα-κολλήσω, και είπα να βάλω και μια βίδα καλού κακού.