Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!
Ιωσήφ, νομίζω κάτι τέτοιο ψάχνω, θα κοιτάξω μήπως έχει κάνα γκατζετάκι ο Φανός, αν και αρχίζω και σκέφτομαι μήπως το κάνω με δράπανο τελικά και όχι με γωνιακό τροχό. Δε νομίζω να θέλω τόοοσες πολλές στροφές.
Saved όντως δεν κάνει το ντίμερ για τα φώτα.
Πασχάλη, λες???Φανταζόμουν ότι με το crowning, το γυαλόχαρτο θα είναι τσίτα στη μέση και χαλαρό στις άκρες και δε θα τεντώνει σωστά. Αν δε γίνει αλλιώς το ρεγουλάρισμα, οκ, θα προσπαθήσω να το κάνω έτσι.
Το έδειξα χθες σε ένα φίλο μάστορα και μου είπε τα εξής:
α. Οπωσδήποτε πρέπει να βάλω υφασμάτινο γυαλόχαρτο, (θα πάω σε λίγο να πάρω), το οποίο μάλιστα πρέπει να κολληθεί έτσι ώστε οι προς κόλληση φάτσες να είναι "πρόσωπο" και όχι "καβάλα" που το κανα εγω. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με μια ισχυρή κολλητική ταινία από πίσω, αυτή με τις ίνες με τις οποίες κολλάνε και υφάσματα. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας τη ρίξει!
β. Το να μη παίζει δεξιά-αριστερά το ρυθμίζω με την κλίση του ενός κυλίνδρου ως προς τον άλλο. Μάλλον δε πρέπει να τρέχουν εντελώς παράλληλα μεταξύ τους. Ίδωμεν!
Anyway ορίστε και κάποιες φωτο:
Και κλασικά ως κιθαροκατασκευαστής που σέβεται τον εαυτό του, δε θα μπορούσα να μη βάλω αυτό από πάνω:

[ Invalid Attachment ]