Γιάννη τα είχαμε πει εδώ και καιρό. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λίγος αλλά για ότι μπορώ να κάνω είμαι διαθέσιμος.
Καταλαβαίνω ότι σαν και μένα είναι αρκετός κόσμος οπότε θα ήταν χρήσιμο να μοιράσουμε αρμοδιότητες για να δούμε τι μπορεί ο καθένας να αναλάβει. Σίγουρα είναι ωραίο να λέει ο καθένας μας ''μέσα είμαι'' αλλά αν δεν συντονιστούμε δεν προχωράει το πράγμα.
Αν μου επιτρέπεται θα πρότεινα να βάλουμε προτεραιότητες:
1. Καταλήγουμε στο τι ύφους θα είναι η έκθεση (απλή έκθεση, ομιλίες, ή τι άλλο)
2. Κλείνουμε ημερομηνία και μέρος το συντομότερο δυνατό.
3. Μετά ας κάνουμε μια συνάντηση όσοι ενδιαφερόμαστε να συνδράμουμε οργανωτικά και να μοιράσουμε ρόλους/αρμοδιότητες.
Τώρα αν η συνάντηση συνδυαστεί και με κανένα κρασάκι και όργανα δεν με χαλάει καθόλου αλλά και καφές εντάξει είναι.
Ας συντονιστούμε γιατί ο χρόνος τρέχει γρήγορα.
ΥΓ.
Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω μερικές σκέψεις που ήδη συζητήσαμε με φίλο από εδώ μέσα σχετικά με την έκθεση. Μήπως θα έπρεπε φέτος να βάλουμε όρους για την συμμετοχή; Επιγραμματικά, είχαμε κόσμο άγνωστο που συμμετείχε στην έκθεση, χωρίς όμως να έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή στο φόρουμ ούτε πριν ούτε και μετά την έκθεση. Κάποιοι τέτοιοι ήρθαν με μοναδικό σκοπό να πουλήσουν την πραμάτεια τους, να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους ή τι άλλο. Θυμάμαι μια συμμετοχή (νομίζω καταλαβαίνουν αρκετοί ποιους εννοώ) που ήρθαν, κατέλαβαν μεγάλο χώρο και ήταν μάλλον αν όχι απαξιωτικοί τουλάχιστον αδιάφοροι για τους υπόλοιπους. Θέλουμε τέτοιες συμμετοχές; Μήπως η λίστα των συμμετοχών θα έπρεπε να κλείσει αρκετά πριν την έκθεση και με λεπτομέρειες για κάθε συμμετέχοντα π.χ. πόσα όργανα και τι όργανα θα φέρει μόνο και μόνο χωροταξιακά το χώρο που καταλαμβάνει για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις; Πιστεύω ότι στο ερώτημα 1 για το ύφος της έκθεσης είναι αρκετά πράγματα που θα έπρεπε να συζητηθούν.